Z zurufat Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #1 Bu kasa icin gorusleriniz nedir?
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #11 Videoya alma şansın var mı? Aynı kasayı düşünüyorum. Ses konusunda çok rahatsız olmam genelde ama baya merak ettim ne kadar sesli çalıştığını. Artı 0 Eksi
Videoya alma şansın var mı? Aynı kasayı düşünüyorum. Ses konusunda çok rahatsız olmam genelde ama baya merak ettim ne kadar sesli çalıştığını.
KS KS Z zurufat Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #12 yigitrocks dedi: Videoya alma şansın var mı? Aynı kasayı düşünüyorum. Ses konusunda çok rahatsız olmam genelde ama bayağı merak ettim ne kadar sesli çalıştığını. Genişletmek için tıkla... Su an makinem garantide anakart problemi var gelince atarim tabii. Artı 0 Eksi
yigitrocks dedi: Videoya alma şansın var mı? Aynı kasayı düşünüyorum. Ses konusunda çok rahatsız olmam genelde ama bayağı merak ettim ne kadar sesli çalıştığını. Genişletmek için tıkla... Su an makinem garantide anakart problemi var gelince atarim tabii.