Aerocool Cylon 4 ile i7 9700F kullanma

ResatEnesK

Centipat
Katılım
16 Ağustos 2020
Mesajlar
87
Makaleler
1
Çözümler
1
Bu işlemciyi stok soğutucusu ile 6 ay Rainbow Six Siege adlı oyunda 82 derecede kullandım. Artık bir soğutucu almam gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım sonucu bunu almaya karar verdim. Zaten bütçemi zorlayabildiğim kadar zorladım. Stok soğutucumda çok ses vardı ve artık o sesten gerçekten bıktım ve sıcaklıktan dolayı yaz aylarında hava 30 derece iken bacaklarım artık kızardı resmen. Bana bu soğutucuyu önerir misiniz ve ne kadar ses çıkarır? Almalı mıyım? Bu arada kasam gerçekten Power Boost gibi bir kasa ve 600W güç kaynağı bilginize. Son olarak bir de Arctic Freezer ile arasındaki derece farkını merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
3 Kere Aerocool ürünü kullanmış biri olarak Aerocool önermiyorum. 2 kere kasa ve 1 kere fanlarını sipariş ettim. Bir yerden sonra hemen bozuluyorlar. Önermiyorum.
 
Ben şahsen Arctic Freezer 34 öneririm bende almayı düşünüyorum. Ama bütçenize göre size kalmış aerocool da kötü değil araştırdığım kadarıyla RGB için alıyorsanız bilemem ama. Arctic Freezer eğer bütçeniz uygunsa daha iyi bir seçim olabilir.
 
Ben şahsen Arctic Freezer 34 öneririm bende almayı düşünüyorum. Ama bütçenize göre size kalmış Aerocool'da kötü değil araştırdığım kadarıyla RGB için alıyorsanız bilemem ama. Arctic Freezer eğer bütçeniz uygunsa daha iyi bir seçim olabilir.

Bütçem bu kadar maalesef. Aerocool-Cylon4'e param yetiyor ama bu fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz? Freezer pahalı geliyor bana
 

Yeni konular

Geri
Yukarı