Aerocool Cylon 500W 80+ alınır mı?

Hocam soru dahilinde cevap verir misiniz
Ben size keyfimden tavsiye etmedim. Bronz sertifikalı olması olsun, forumda şikayetsiz olması olsun, sadece PSU ürettikleri ve bu alanda da iyi olduklarını belirtmek istiyorum. Bütçe olarak da yakın. Bir de Thermaltake'in PSU'larını da üretiyor olmaları lazım. Hala daha beğenmedim diyorsanız, MWE tavsiye ederim. Şunu da ekleyeyim, Cylon'da bazı kullanıcılar ses sorunlusuna, bazıları da sorunsuzuna sahip. Eğer RGB şartsa alınabilir. Yoksa MWE çok daha iyidir...

Hocam size bir garezim yok zaten ancak bu konu uzar da gider tecrübelerden biliyorum o yüzden MWE çok tavsiye edildi iyiyse alacağım.

MWE serisini bilmiyorum belki iyidir ama kullandığım Cooler Master kasadan ve güç kaynağından hiç memnun kalmadım.

Hocam yapmayın Allah aşkına ya ben Aerocool Cylon 500W 80+ alacaktım 2 kişi bana bunu çok önerdiler şimdi de siz tam tersini söylüyorsunuz peki Aerocool Cylon 500W 80+ nasıldır.

Hocam yapmayın Allah aşkına ya ben Aerocool Cylon 500W 80+ alacaktım 2 kişi bana bunu çok önerdiler şimdi de siz tam tersini söylüyorsunuz Peki Aerocool Cylon 500W 80+ nasıldır.
Arkadaşım dediğin modeli kullanıyor ve herhangi bir sorun yaşamadı. Yanlız arkadaş çok düşük güç tüketimli parçalar kullandığı için şuan PSU çok zorlanmıyor. O yüzden yüke girince bir sorun oluyorsa bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…