Aerocool Cylon kasaya fan takviyesi

Lenoraa

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarım oynadığım oyunlar yüzünden fark ettim ki epey bir ısınıyor. Bunun için içeriye fan almam gerektiğini düşündüm. RGB şart değil.
Sistem: Galax 1060 6 GB ex. OC | R5 2500X | XPG 2x8 GB RAM | ASRock B450M HDV-R4 anakart

Orta halli birkaç fan almak istiyorum bu sisteme.
(RGB'li RGB'siz fark etmez fakat soğutması iyi F/P, sessiz çok pahalı olmayan fanlar bakıyorum..)

Kasam şöyle (en iyi fan konumları için bilginizi de almak isterim):

175444-AE-CYLN-icgorsel-05.jpg

Önerilerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarım oynadığım oyunlar yüzünden fark ettim ki epey bir ısınıyor. Bunun için içeriye fan almam gerektiğini düşündüm. RGB şart değil.
Sistem: Galax 1060 6 GB ex. OC | R5 2500X | XPG 2x8 GB RAM | ASRock B450M HDV-R4 anakart

Orta halli birkaç fan almak istiyorum bu sisteme.
(RGB'li RGB'siz fark etmez fakat soğutması iyi F/P, sessiz çok pahalı olmayan fanlar bakıyorum..)

Kasam şöyle (en iyi fan konumları için bilginizi de almak isterim):

Eki Görüntüle 598431

Önerilerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler!
Ben bulamadım. Fakat siz bulabilirseniz Arctic P12 öneririm.

Neden bu fanı önerdiğinizi sorabilir miyim bi bilgim olmadığından merak ettim.
Çünkü çok önerilen ve önceden stoklarda iken baktığımda yorumları gayet olumlu bir üründü. Sessiz olduğunu ve kaliteli olduğunu söyleyenler vardı. O yüzden bunu önerdim. Marka hakkında bir şüpheniz var ise hiç şüphesiz arctic fan alabilirsiniz. İsterseniz bir araştırın. Tabi o kısım size kalmış. :)

3'lü set alıp 2 öne bir arkaya takabilirsin. Set olarak alırsan genelde kontrolcüsü de içinde bulunuyor.

Tekli olarak alacaksan fanların PWM özelliği olmasına dikkat et. Anakartına fan çoklayıcı ile 3 tane fanı bağlayabilirsin.
3'lü set olarak önerdiğim:

Tek tek almak istersen arkadaşın önerdiği gibi ben de Arctic P12 PWM fanlardan tavsiye ederim ama kalmamış galiba bulamadım.

3'lü set alıp 2 öne bir arkaya takabilirsin. Set olarak alırsan genelde kontrolcüsü de içinde bulunuyor.

Tekli olarak alacaksan fanların PWM özelliği olmasına dikkat et. Anakartına fan çoklayıcı ile 3 tane fanı bağlayabilirsin.
3'lü set olarak önerdiğim:

Tek tek almak istersen arkadaşın önerdiği gibi ben de Arctic P12 PWM fanlardan tavsiye ederim ama kalmamış galiba bulamadım.
Performanslarını bilmiyorum soğutma açısından yeterli mi sizce bu modeller? RGB'li olunca nedense içime janjanlı olması için yapılmış gibi geliyor soğutma işini daha kötü yapıyorlar gibi yani.
Merhabalar bu ürün hakkında pek bilgi bulamadım güzel görünüyor, öneriniz için teşekkür ederim.

Performanslarını bilmiyorum soğutma açısından yeterli mi sizce bu modeller
Ben CF11 Pro modelini kullanıyorum aynı markanın, soğutma olarak başarılı ancak sessiz ortamlarda duyulan bir cızırtı sesi var benim kullandığım modelde.
Onun dışında gerçekten hem sessizlik hem de hava akışı bakımından kaliteli fanlar istiyorsanız:
buna benzer fanları tavsiye ederim. Benim kasamda stok olarak bu fanın 2 kanat eksik modeli var ve aşırı sessiz. Hava akışı zaten muazzam. Corsair fanları pahalı ama gerçekten kaliteli.

Ben CF11 Pro modelini kullanıyorum aynı markanın, soğutma olarak başarılı ancak sessiz ortamlarda duyulan bir cızırtı sesi var benim kullandığım modelde.
Onun dışında gerçekten hem sessizlik hem de hava akışı bakımından kaliteli fanlar istiyorsanız:
buna benzer fanları tavsiye ederim. Benim kasamda stok olarak bu fanın 2 kanat eksik modeli var ve aşırı sessiz. Hava akışı zaten muazzam. Corsair fanları pahalı ama gerçekten kaliteli.
Önerileriniz için teşekkür ederim evet Corsair bayağı pahalı fakat performanslı ve gayet iyi.
CF8 Pro'yu CF11 Pro'dan önce önerme sebebiniz görüntüsü mü? Performans açısından bir sıkıntıları var mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı