Aerocool KCAS 600W 80+ Ses Sorunu

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni aldığım PSU yük altında çok ses yapıyor. Bu ses coilwhine veya fan sesine benzemiyor. Videoda duyduğunuz gibi power yük altına girdikten bi süre sonra geliyor bu ses. Oyundan çıksamda bi süre devam ediyor. PC'yi kapatıp, açtığımda bu ses gidiyor. Power'i yeni aldım sayılır, daha önce onboard ile kullanıyordum. Bugün GTX 1060 ile kullanmaya başladım. Onboard ile kullandığım zamanlarda LOL gibi oyunlarda herhangi bir sorun yapmıyordu. Bugün ekran kart ile birlikte PUBG gibi oyunlara girdiğim zaman bu gürültü ile karşılaşıyorum. Bu gürültüyü her zaman duymuyorum. Bu ses ile karşılaştıktan sonra 2-3 kere reset atınca bazen ses gidebiliyor. Sorunsuz bir şekilde oynuyabiliyorum. Bu power'in sesli çalıştığını duymuştum ama bu kadar gürültü normal mi sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Geç cevap için kusura bakmayın. Sizin için önerebileceğim sadece sesin videosunu çekip, onlara yollarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz demek olur. Bir de sorunun yük altında ortaya çıktığını önemle vurgulayın. Ben servise yollamadım daha. Kullanıyorum bayadır. Ses bir süre sonra kayboldu. Ama bazen çok az denecek şekilde geliyor. Ses gelirken fanı durdurursan ses gidecektir. Eğer servisle uğraşmak istemiyorsan al bir tane yeni fan tak gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum büyük ihtimal o ses fanın altındaki plastikten geliyor. Güç kaynağında teknik bir arıza olacağını sanmıyorum. Fanın altındaki plastiği söküp dene diyeceğim ama bu sefer garanti devre dışı kalacak. Bu yüzden ürünü servise göndermen daha mantıklı olacaktır.

Ses direk fandan geliyor sanırım. Ses gelirken fanı durdurduğumda ses gidiyor. Daha önceki bi PSU'mda da bu sorunla karşılaşmıştım ve fanı değiştirerek kurtulmuştum ama servis devre dışı kalmıştı. Daha sonrada CW sorunu ortaya çıkınca PSU elimde kaldı. Bu PSU'mu şu anlık bir şey yapmadım. Duruyor öyle, şu anlık rahatım çok şükür.

Evet, dediğim gibi. Hassas devreleri koruyan plastik var fanın altında. Fan plastiğe sürtüyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…