Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunluAynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ?
GamePower’ı önermiyor musunuz?Güç kaynağı
FSP Hydro G 600, 600W, 80+ Bronze, Aktif PFC, 13.5 cm Fan, Güç Kaynağı
SILVERSTONE Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek 12V Kanal, 38A
İkiside kalitelidir. Bütçeye göre alabilirsiniz.
O kasa yerine AEROCOOL Aero 300 3 Led Fanlı Tam Akrilik Pencereli Siyah ATX Kasa bunu öneriyorum.
Kalitesiz bir marka. O PSU'ya o kadar para verilmez.GamePower’ı önermiyor musunuz?
Peki 14 cm fan boyu kasaya sığma durumunu etkilermi ve fan büyüklüğü soğutmayı etkiler mi ?Kalitesiz bir marka. O PSU'ya o kadar para verilmez.
Kalitesiz bir marka. O PSU'ya o kadar para verilmez.
Size attığım iki PSU daha kaliteli onlardan birini almanızı öneriyorum.
benim seçtiğim kasaya uyumluluğunda sıkıntı çıkarırmıSize attığım iki PSU daha kaliteli onlardan birini almanızı öneriyorum.
Kasa tüm PSUler ile uyumludur merak etmeyin.benim seçtiğim kasaya uyumluluğunda sıkıntı çıkarırmı
Kasayı belki daha almamışsındır, ben 1 haftadır kullanıyorum ve fanları çok sesli haberin olsun, ayrıca kablolama oldukça zor bende full modüler PSU var ve buna rağmen zorlandım, ayrıca anakart yükseltme vidalarından dolayı takınca çıkarmak çok zor sen vidayı döndürünce onlarda dönüyor.benim seçtiğim kasaya uyumluluğunda sıkıntı çıkarırmı
Aynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ?Kasayı belki daha almamışsındır, ben 1 haftadır kullanıyorum ve fanları çok sesli haberin olsun, ayrıca kablolama oldukça zor bende full modüler PSU var ve buna rağmen zorlandım, ayrıca anakart yükseltme vidalarından dolayı takınca çıkarmak çok zor sen vidayı döndürünce onlarda dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.