Aerocool One Eclipse kasadan ışık sızıyor

Kastanbolu

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2018
Mesajlar
2.511
Merhabalar, Aerocool One Eclipse kasaya sahibim.

Kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir RGB ışıkları açıkken kasanın yan kapağından ve cam kapağından ışık sızıyor. Sizde de böyle bir şey var mı?

Kasanın ayağı yalama oldu diye çıkarmıştım, ondan dolayı olabilir mi?
 
Fotoğraf gönderme imkanın var mı? Işık sızmasında herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.

Pardon, buyurun şu şekilde. Normal kasanın orijinali bu mu diye merak ettim. Öncesinde var mı yok mu emin değilim, ondan aynı kasaya sahip olan insanlar arıyorum.

Fotoğraf gönderme imkanın var mı? Işık sızmasında herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.

En ufak şeye takıntım olduğundan dolayı merak ettim, çirkin görünüyor.

Ekran Alıntısı.PNG


WhatsApp Image 2021-01-31 at 06.48.23 (1).jpeg
 
Ben Aerocool OneFrost kasasından kullanıyorum sanırım seninki ile tam olarak aynı değil ama benim kasada böyle bir durum yok. Kapağını daha öncesinde çok fazla kez çıkarıp taktım toz filtresini temizlemek için ama böyle bir problem olmadı. Kapak tam oturmadığı için ışıklar görünüyor olabilir mi?
 
Ben Aerocool onefrost kasasından kullanıyorum sanırım seninki ile tam olarak aynı değil ama benim kasada böyle bir durum yok. Kapağını daha öncesinde çok fazla kez çıkarıp taktım toz filtresini temizlemek için ama böyle bir problem olmadı. Kapak tam oturmadığı için ışıklar görünüyor olabilir mi?

Yok aynı kasalar ama sadece fanları farklı, camlı panelde de arka panelde de bende bu tarz fanların ışıklarının sızması var.

Maalesef kasanın ayağını çıkarmak gerekiyordu diskleri takmak için. SSD HDD takacaktım, ayağı çıkardım, çıkardıktan sonra yalama oldu. Yerine takamadım, bundan dolayı boşluk kalmış olabilir mi?

Bantla falan yapıştırıp ayağı denedim de gene aynı gibiydi. Vidalama yapamadığımdan dolayı oluyor da olabilir mi acaba? Ama tam vidalamış gibi yerleştirmiştim ayağını ve bantlamıştım, tıpkısının aynısı olmuştu. Sadece vidaları takılı değildi işte.
 
Ben Aerocool onefrost kasasından kullanıyorum sanırım seninki ile tam olarak aynı değil ama benim kasada böyle bir durum yok. Kapağını daha öncesinde çok fazla kez çıkarıp taktım toz filtresini temizlemek için ama böyle bir problem olmadı. Kapak tam oturmadığı için ışıklar görünüyor olabilir mi?

Bakın ön kapağın ve boş kalmış hali bu şekilde herhangi bir kırık çıkık var mı girişlerinde?
Fanların kabloları oradaki küçük boşluklardan hub'a gidiyor, onlardan şüphelendim acaba onlar mı tam oturtturmuyor diye.
Sizde de öyle mi?

Evet olabilir. Arada çok az bir boşluk var tam oturmadığından dolayı böyle görünüyor ama herhangi bir problem oluşturmaz.

Ek olarak siz de disk takarken alt ayağı çıkarmak zorunda kaldınız değil mi?
Malzeme kalitesi kötü sanırım kasanın vidaları hemen yalama oluyor.
WhatsApp Image 2021-03-05 at 04.51.30.jpeg


WhatsApp Image 2021-03-05 at 04.51.29 (3).jpeg


WhatsApp Image 2021-03-05 at 04.51.29 (2).jpeg


WhatsApp Image 2021-03-05 at 04.51.29 (1).jpeg


WhatsApp Image 2021-03-05 at 04.51.29.jpeg


WhatsApp Image 2021-02-12 at 15.15.12.jpeg
 
Kapağın alt kısmı sanki tam oturmamış gibi duruyor. Kapağı çıkarıp tekrar taktığınız zaman önce alt kısımları kapatın daha sonra üst kısımları çok şiddet uygulamadan hafif bastırarak kapatın. Eğer hiç bir şekilde düzelmiyor ise büyük ihtimalle kasa kapağının plastiğinde yada bağlantı noktalarının girdiği yerde çok ufak bir fark vardır. Bu üretimden bile kaynaklanıyor olabilir sizden kaynaklanan bir durum değil yani. Herhangi bir problem olmuyorsa endişelenmenize gerek yok. Benim kasada böyle bir problem yok ve her ay başında çıkarıp takıyorum tekrardan temizlik yaptığımdan dolayı.
 
Kapağın alt kısmı sanki tam oturmamış gibi duruyor. Kapağı çıkarıp tekrar taktığınız zaman önce alt kısımları kapatın daha sonra üst kısımları çok şiddet uygulamadan hafif bastırarak kapatın. Eğer hiçbir şekilde düzelmiyor ise büyük ihtimalle kasa kapağının plastiğinde ya da bağlantı noktalarının girdiği yerde çok ufak bir fark vardır. Bu üretimden bile kaynaklanıyor olabilir sizden kaynaklanan bir durum değil yani. Herhangi bir problem olmuyorsa endişelenmenize gerek yok. Benim kasada böyle bir problem yok ve her ay başında çıkarıp takıyorum tekrardan temizlik yaptığımdan dolayı.

Yok maalesef hala boşluklar kalıyor.
Fanların kabloları da ön boşluktan geçiyor, sizin kasada da öyle mi? Fanların kabloları ön paneldeki deliklerden mi geçiyor?
 

Geri
Yukarı