Sqysm0k3
Centipat
Tamam adam düşünüyor bizde düşünmesine yardımcı oluyoruz. Bana takılasın var galiba.Zaten adam kasa bütçesini vermiş PSU'yu da kendisi düşünmüştür belki kendisi 400W alacak nereden biliyorsunuz?
Tamam adam düşünüyor bizde düşünmesine yardımcı oluyoruz. Bana takılasın var galiba.Zaten adam kasa bütçesini vermiş PSU'yu da kendisi düşünmüştür belki kendisi 400W alacak nereden biliyorsunuz?
Bütçeni bilemem ama biraz daha ekleyip onu alsan iyi olur. Ranker virgo nasıl?
Ranker markasını ilk defa duyuyorum iyi, kaliteli bir marka mı?Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Onun yerine bu kasayı tercih etmeniz daha iyi olur bence.
Bak şimdi beni de cezbettiniz corsair carbide alacaktım ben. Bütceden birkaç yüz çıkarsak iyi olur aslında bi fanla arayı kapatırız.3 gün önce aldım eski kasaya göre 5 derece sıcaklıklar düştü. Önü tamamen Mesh panel 3 tane önde 1 tane arkada egzoz fan var. Bir de kasanın üstünde boşluk var içerideki sıcaklığı dışarı atsın diye. Parça kalitesi güzel, ben çok memnun kaldım öneririm.
Kanka bu tip kasalar eskide kaldı.Aerocool modelleri tüy gibi biraz dandik bence almayın onun yerine buyurun bunu alın
![]()
Xigmatek Vanguard Plus 600W 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Xigmatek Vanguard Plus 600W 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Güzel bir kasaya benziyor ama almışken güzel görünmesini istiyorum.Aerocool modelleri tüy gibi biraz dandik bence almayın onun yerine buyurun bunu alın
![]()
Xigmatek Vanguard Plus 600W 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Xigmatek Vanguard Plus 600W 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Bak şimdi beni de cezbettiniz corsair carbide alacaktım ben. Bütceden birkaç yüz çıkarsak iyi olur aslında bi fanla arayı kapatırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.