Aerocool Ore Saturn alınır mı?

500W yeter bu sisteme. 650W çok. Konunun biraz dışına çıkmış oluyorum fakat i3 9100F ASUS Prime H310M-K rv2.0 alırsanız iyi olur. O işlemciyle ekran kartı darboğaz yapar. Ama kasa güzel bence.

Onu da düşündüm ama i3 9100F alırsam yükseltmek çok zorluyacak anakart değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. O yüzden belki düşük fiyata Ryzen 5 1600 vb. işlemciler bulabilirsem değerlendireceğim.
 
Onu da düşündüm ama i3 9100F alırsam yükseltmek çok zorluyacak anakart değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. O yüzden belki düşük fiyata Ryzen 5 1600 vb. işlemciler bulabilirsem değerlendireceğim.
Kasayı aldınız mı veya araştırmalarınız sonucunda farklı bir markaya mı yöneldiniz? Ben de aynı kasayı almayı düşünüyordum.
 
3 Gün önce aldım eski kasaya göre 5 derece sıcaklıklar düştü. Önü tamamen mesh panel 3 tane önde 1 tane arkada egzoz fan var. Bir de kasanın üstünde boşluk var içerideki sıcaklığı dışarı atsın diye. Parça kalitesi güzel, ben çok memnun kaldım öneririm.

Hocam aynı kasadan bende aldım fakat 1 -2 derece fark etti siz önceden hangi kasayı kullanıyordunuz.
 
2 Gün önce montajı yaptım. Kablo toplama açısından çok güzel kasa 2 fan da alıp toplam 6 fanla çalıştırıyorum kasayı. Adana sıcağında işlemci 10 dereceye kadar fark yarattı yalnız bu sizi yanıltmasın eski ATX kasa kullanıyordum ve sadece 1 adet egzoz fanı vardı hava akışı da iyi değildi.

Bence güzel kasa tek dezavantajı maalesef fanlar sadece Molex girişli ancak pek de mühim değil sabit RGB olduğu için renkleri kontrol edemiyorsunuz ama fan hızını ayarlamanız için ek kablo veya fan kontrolcüsü almanız gerekiyor.
 
500W yeter bu sisteme. 650W çok. Konunun biraz dışına çıkmış oluyorum fakat i3-9100F ASUS Prime H310M-K rv2.0 alırsanız iyi olur. O işlemciyle ekran kartı darboğaz yapar. Ama kasa güzel bence.

Ağzımdan aldınız. İşlemcinin eksikliği ve Watt fazlalığı benim de gözüme takılan ilk etken idi. Bilen kişiler direkt anlar zaten. Öneri istiyorsan konunun sahibi bence AMD kullan, R5 2600 yetecektir. PSU olarak ise 500 +80 alsan yeterli. Intel bu bütçe ile önerilmez. Biraz cüzdanı açman gerekir. Beğeni atıp en iyi yorum olarak seçersen sevinirim ;) Bu iki detayı yaparsan PC'de gözle görülür %20 artış sağlarsın diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı