Aerocool P7 850W 80+ Platinum vs High Power Super GD + Series 1050W 80+ Gold

Super GD modeli çok iyi onu al. Ayrıca 1050W'u ne yapacaksın? 650-750W işini görür.

6800XT ve 5600X sisteme 650W PSU gider mi sence?

6800XT ve 5600X sisteme 650W PSU gider mi sence?
Kaliteli bir 650W yeterli.

Videodaki işlemci Ryzen 9 5950X bu arada.

Screenshot_2022-04-08-11-19-16-967_com.google.android.youtube.jpg

İleride 1050W ihtiyacım olur mu? Yoksa 850W beni hayli hayli götürür mü ?
İkisini de iyi diyenler var aklım iyice karıştı.
4090 falan almayacaksanız işinize yaramaz, 850W fazla fazla yeter size, verimliliği Plantinium olduğu için sorun yaşamazsınız ileride.
Kaliteli bir 650W yeterli.

Videodaki işlemci Ryzen 9 5950X bu arada.

Eki Görüntüle 1352982
Yeterli mi demedim, gider mi dedim. PSU'yu sınırlarına kadar zorlamak çok sağlıklı değil.

4090 falan almayacaksanız işinize yaramaz, 850W fazla fazla yeter size, verimliliği Plantinium olduğu için sorun yaşamazsınız ileride.

Yeterli mi demedim, gider mi dedim. PSU'yu sınırlarına kadar zorlamak çok sağlıklı değil.
Kaliteli bir model gayet de gider. GPU modeli yüksek diye PSU'nun W değerini de yüksek tutmamız gerekiyor gibi bir zorunluluk yok.

Kaliteli bir model gayet de gider. GPU modeli yüksek diye PSU'nun W değerini de yüksek tutmamız gerekiyor gibi bir zorunluluk yok.
Şahsen öyle bir sisteme çıkıp ta 650W koymam ben sen dahil kimsenin koyacağını da sanmıyorum :D Bütçe sıkıntısı olmayan bir kişiye ileride upgrade yapalabilecek potansiyeli olan sisteme gidip te 650W tavsiye etmek saçma. Olur mu olur ona lafım yok.

Şahsen öyle bir sisteme çıkıp ta 650W koymam ben sen dahil kimsenin koyacağını da sanmıyorum :D Bütçe sıkıntısı olmayan bir kişiye ileride upgrade yapalabilecek potansiyeli olan sisteme gidip de 650W tavsiye etmek saçma.
Upgrade kısmına konu sahibi karar verir. Biz önerimizi yaparız; o ister veya istemez. Sonrası onun isteğine göre şekil alır.

Upgrade kısmına konu sahibi karar verir. Biz önerimizi yaparız; o ister veya istemez. Sonrası onun isteğine göre şekil alır.
Değişim yapacaklarını ve aynı fiyata yakın bir ürün baktığını söylemiş arkadaş. Neyse neresinden tutsak boş gereksiz tartışmayalım konu sahibinin kararı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı