Aerocool Project 7 P7-C1 Pro Kasa Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. i5 8400, RTX 2060 odaklı bir sistem toplayacağım. Bu kasanın modeli, tasarımı ve ışıklandırmaları çok hoşuma gitti. Fanları da sessiz ve kolay temizlenecek şekilde. Fakat piyasada çok kullanan kişi görmedim. Bunun nedeni nedir bir kusuru falan mı var? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro modeli gereksiz pahalı bence. Project P7 C1 normal beyaz modelini bende beğeniyom fiyat olarakta daha uygun. Kasada herşey var kart okuyucudan fan kontrolcüye kadar 500 -550 TL bandında bulunabiliyordu.

Bu modellerede göz attım fakat aerocool bunlara göre daha şık geldi gözüme.mb511 modelinin rgb olan versiyonu mart ayında gelicekmiş.Onada bakabilirim belki.
Dediğiniz gibi fiyattan başka bir sıkıntısı yoksa bu modeli alıyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Toplamayı düşündüğüm sistem bu:
i7 8700 16 gb ramli sistemim vardı aslında high power 750w gold sertfikalı psu yüzünden bütün sistem yandı ve hepsinin parasını servisleri geri verdi.

Anakart:ASUSTUF B360-PRO GAMING IntelB360 Socket 8.Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB3.1Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci: i5 8400 6 çekirdek 2.8 ghz
Ram:GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3000MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı: Asus strix oc rtx 2060
Kasa:Aerocool project 7 p7 c1 pro
Psu:THERMALTAKE SMART RGB 80 PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Elimde mevcut olan parçalar samsung 500 gb 860 evo ssd ve 1 tb wd hdd 7200 rpm.
Parçalar iyimidir ? önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Bu PSU yüzünden yandığı kesin bilgi mi ?
Açma tuşuna bastım bütün parçaların ışıklar yandı windows yazısı geldi pat kapandı bilgisayar birdahada açılmadı.Vatana götürdüğümde ise anakartın güç almadığını, işlemcinin çalışmadığını, ramların sorunlu olduğunu ve güç kaynağının hiçbir şekilde güç almadığını söylediler.Daha sonrada güç kaynağı yüzünden olmuştur dediler.Psu hariç bütün parçaları servise yolladım hepsinin para iadesi geldi.Şimdi sıra psu da onuda haftaya yollayacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı