Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sharkoon REV200 RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
(Alacaksanız 1 adet 12 veya 14 cm fan daha alın tek fan ile geliyor.)
650 TL'ye satılıyor Quartz Sinerji'de. Bütçem de açıkçası 500-600 TL arasında. Aradığım özellikler temperli cam olması ve 1'den fazla fan olması. Phanteks P300A ile Quartz arasında kaldım fakat Quartz'da 4 tane fan olduğu için daha uyguna geliyor. Quartz'ın görünüşü de çok hoşuma gitti fakat kalitesi hakkında pek bilgi bulamadım.
MSI Mag Forge serisi, Airflow açısından daha önde. Aynı zamanda XPG Invader'ın da 1-2 fan eklemesi ile şahane seviyeye gelebileceğini düşünüyorum. Fan almaktan çekinmeyin. İçinde CFM'i kötü fanlar olduktan sonra kasanın büyük bir önemi kalmıyor. Özelleştirmeyi dikkate almak lazım.