Aerocool Rift 600W 80+ alınır mı?

Şu iki kasadan birini almayı düşünüyorum. Hava sirkülasyonu açısından hangisi daha iyi?
RGB Flow yarı mesh panele sahip. ZM T7 ise full mesh panele sahip. Ben zalman derdim.

650 TL tutuyor ama:

Bir de kasada sadece 1 tane fan var.

Kasa alternatif: Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Kendinle çelişmişsin kardeşim o fiyata en iyi PSU o işte.

Kendinle çelişmişsin kardeşim o fiyata en iyi PSU o işte.
Kendimle çeliştiğim yok. Ben High Power kötü, önerme demedim. Arkadaş her konuya High Power PSU al diyor, sadece marka olarak High Power öneriyor. Modeliyle beraber yazsa sorun yok. Her konuya HP de HP.

High Power kaliteli markadır.
Benim önerim PSU olduğu zaman "High Power"
Kalitesiz marka demedim, PSU anlayışınız sadece High Power'dan oluşuyor, en kaliteli üreticiyi High Power sanıyorsunuz. Böyle bir şey yok. Her konunun altına PSU alınacaksa High Power alınacak yazmayı bırakın.

Kalitesiz marka demedim, PSU anlayışınız sadece High Power'dan oluşuyor, en kaliteli üreticiyi High Power sanıyorsunuz. Böyle bir şey yok. Her konunun altına PSU alınacaksa High Power alınacak yazmayı bırakın.

Kaliteli marka anlayışım sadece "High Power" oluşmuyor. Bir sürü kaliteli PSU üreten marka var.
Benim en güvendiğim "High Power"

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı