Aerocool Verkho 3 nasıldır?

51618

Megapat

Belirttiğim soğutucuyu kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?

i5-10400F / LGA 1200.
BIOSTAR H410mhg

Son düzenleyen: Moderatör:

Belirttiğim soğutucuyu kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?

i5-10400F / LGA 1200.
BIOSTAR H410mhg
Aldıysanız memnun musunuz?

Aldım kardeşim, son derece memnunum. Yükte 64-65 derece, boşta 25 dereceyi dahi gördüm. Kışın iyice düşer bu değerler. İçinden çıkan macunu MX-4 ile değiştim yalnız onu söyleyeyim.
Ben R5 5600 için Verkho3 modelini almayı düşünüyorum da stok fan ile yükte 80 derecelere çıkıyor, şöyle bir 65 derecelere indirebilirse on numara olur. Bu soğutucu bana yeterli gelir mi sizce?

Ben R5 5600 için verkho3 modelini almayı düşünüyorum da stok fan ile yükte 80 derecelere çıkıyor, şöyle bir 65 derecelere indirebilirse on numara olur. Bu soğutucu bana yeterli gelir mi sizce?

İşlemci TDP değeri önemli, çok ısınan bir işlemciyse etkisiz kalabilir. Fakat genel anlamda fiyatının çok üstünde bir performans veriyor.

İşlemci TDP değeri önemli, çok ısınan bir işlemciyse etkisiz kalabilir. Fakat genel anlamda fiyatının çok üstünde bir performans veriyor.
TDP'si 65w sizin işlemci ile aynı.CPB açık olursa işlemci sıcaklığı PUBG'de 82 derece civarı oluyor.Yükteyken sizin soğutucunun sesi yüksek mi yoksa rahatsız etmeyecek seviyede mi?

TDP'si 65W sizin işlemci ile aynı. CPB açık olursa işlemci sıcaklığı PUBG'de 82 derece civarı oluyor. Yükteyken sizin soğutucunun sesi yüksek mi yoksa rahatsız etmeyecek seviyede mi?

Benim işlemci de 65W TDP sıkıntı olmaz. Fan sesi beni rahatsız etmiyor. Kendi soğutucusuna göre epey sessiz fakat diğer soğutuculara göre nasıldır bilemem. Oyunlarda 40, 45 dereceler, nadiren 50 dereceler görüyor dolayısıyla fan sesi vs. duymadım.

Hava biraz sıcak burada vaziyet bu:

Benim işlemci de 65W TDP sıkıntı olmaz. Fan sesi beni rahatsız etmiyor. Kendi soğutucusuna göre epey sessiz fakat diğer soğutuculara göre nasıldır bilemem. Oyunlarda 40, 45 dereceler, nadiren 50 dereceler görüyor dolayısıyla fan sesi vs. duymadım.

Sen yine de araştır kardeşim. Benim işlemcim de yükte 80 derece gördü. Ekonomik olacak şekilde araştırmamı yaptım, bu soğutucuyu buldum yapıştırdım memnun kaldım. Kısacası tavsiye ederim. Soğutucunun ıvır zıvır detaylarına hakim değilim, işini yapıyor mu yapıyor.

Sen yine de araştır kardeşim. Benim işlemcim de yükte 80 derece gördü. Ekonomik olacak şekilde araştırmamı yaptım, bu soğutucuyu buldum yapıştırdım memnun kaldım. Kısacası tavsiye ederim. Soğutucunun ıvır zıvır detaylarına hakim değilim, işini yapıyor mu yapıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 35

Teşekkürler hocam sipariş verdim,geldikten sonra sıcaklık farklarını yazarım.

Ryzen 5600 işlemciye kurulumunu yaptım,stok soğucuyla boşta 48 derece iken Verkho3 ile 40 derece oldu.CPB açıkken Cinebench R23 ile yaptığım testlerde; stok soğutucu ile SingleCore=65 derece,MultiCore=85 dereceydi.Yeni soğutucuyla Single=54 derece,Multi=67 derece oldu.Tam yükte 85'den 67 dereceye düşmüş oldu.Bu fiyata bu kadar iyi soğutacağını tahmin etmezdim,tavsiyeniz için tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam sipariş verdim, geldikten sonra sıcaklık farklarını yazarım.

Ryzen 5600 işlemciye kurulumunu yaptım, stok soğucuyla boşta 48 derece iken verkho3 ile 40 derece oldu. CPB açıkken Cinebench R23 ile yaptığım testlerde; stok soğutucu ile singlecore = 65 derece, multicore = 85 dereceydi. Yeni soğutucuyla Single = 54 derece, multi = 67 derece oldu. Tam yükte 85'den 67 dereceye düşmüş oldu. Bu fiyata bu kadar iyi soğutacağını tahmin etmezdim, tavsiyeniz için tekrar teşekkürler.

Rica ederim hocam, güle güle kullanın. Gerçekten işini iyi yapıyor, fiyatı beleş.

@ebs61
Teşekkürler hocam sipariş verdim,geldikten sonra sıcaklık farklarını yazarım.

Ryzen 5600 işlemciye kurulumunu yaptım,stok soğucuyla boşta 48 derece iken Verkho3 ile 40 derece oldu.CPB açıkken Cinebench R23 ile yaptığım testlerde; stok soğutucu ile SingleCore=65 derece,MultiCore=85 dereceydi.Yeni soğutucuyla Single=54 derece,Multi=67 derece oldu.Tam yükte 85'den 67 dereceye düşmüş oldu.Bu fiyata bu kadar iyi soğutacağını tahmin etmezdim,tavsiyeniz için tekrar teşekkürler.
reis konuyu horlatıyorum ama acil yardımın lazım şuan ryzen 5 2600 kullanmaktayım üstündede verkho 3 soğutuc takılı oyunlarda maks 48 derece görüyorum ama yakında ryzen 5 5600 alacağım sizce bu soğutucuyla kullanılırmı oyunlarda kaç dereceye çıkıyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı