Aerocool Xpredator II İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Aerecool’un yenilenen Full Tower kasası Xpredator II’yi inceliyoruz. Alien vs. Predator filmlerinden hatırlayacağınız Predator’ın zırhını anımsatan bir üst tasarımı ile dikkat çeken Xpredator II, üst seviye sistemler için tasarlanmış bir kasa. Full Tower yapısı ve geniş iç hacmi ile Xpredator II, E-ATX, XL-ATX, ATX, Micro ATX ve Mini ITX standartlarına destek sunuyor. Bu bağlamda X99 yonga setli sistemler toplayacak kullanıcılar için uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Aerocool Xpredator II İncelemesi Technopat

Daha fazlası...

Daha dün eski videolardan Recep Baltaş'ın, Eray ile topladığı sistemi izlemiştim. Bazı sistem tavsiyelerinde Xpredator öneriyordum çok eskiden beri var olduğunu anladım ve eski olmasına rağmen tercih ettiğim bir kasa bunun güncellenmesi iyi olmuş. Fan kontrolcüleri tekerler şeklindeydi eski sürümünde, şimdi onun yerine kademeli yapılmış. Bana göre en büyük eksisi bu çünkü eskiden yeniye geçerken bazı şeylerin daha kullanışlı olmasını beklerken burada daha değişik bir yola girilmiş. Kontrolcü eski haliyle kalsaydı daha iyi olurdu. Fan sayısının artırılması ve 24 mm yerine iki tane 14 mm ile değiştirilmesi daha iyi olmuş. İleride sıvı soğutma alındığında o fanı oradan çıkartıp kullanamama durumu olmayacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı