AeroCool XPREDATOR Kasayı Modlamak

Maffolur öyle yaparsan, söylemedi deme :D Kürdanı sokunca zaten boyası gidecek, siyah yer ortaya çıkacak.
En azından, üzerinden 2. defa geçmeden önce 5 dakika bekle.

Bak, sana anlatayım. Öncelikle ızgaranın üzerini iyice bir sil kuru bez ile. Kıl falan kalmasın.

Arka tarafını çevir ve yere bırak. 10 cm kadar uzaktan sağa sola doğru boyayarak git. Boyadığın yerlere tekrar sıkmana gerek yok.

Sonra ön yüzünü çevir ve yine sağ ve sollu olmak üzere sık ancak elleme, kuruyana kadar ön tarafı, yukarıda kalsın.
Yukarı aşağı falan boyamana pek gerek yok açıkçası, sprey boya her yere gidiyor zaten, önlü ve arkalı boyadığın için.

2 kat atmana gerek yok. 1 kere boyanınca tamamdır. Tam olarak, gerçek anlamda kuruması 1-2 saat alır.
En önemli nokta şu : Bir noktaya çok sıkıp ızgara deliklerini doldurma. Nergis boya biraz sıkıntı yarattı bana bu konuda.

Ayrıca toz filtresini boyarsan tamamen kurumasını bekle. Kurumadan ızgaraya geçirirsen yapışır ve çıkmaz.
1 gün boyunca kurusun gerekirse. Sağlam yap yani işini.

Izgara deliklerini boya ile doldurma yeter yani :D

Ön taraftaki ızgaraları kırmızı renge boyadım(PGS ve Aeroocol yazılarının olduğu taraf hariç. Uğraşamadım. Yine de güzel durduğunu düşünüyorum.). Üst taraftaki kanatları tek renk maviye boyadım . Fakat üst tarafta bazı sorunlar oldu tam güzel olmadı. Tekrar bir el atacağım. Yarına hazır olur. Kısa süre içerisinde de iki adet led döşemeyi düşünüyorum. Fakat ledleri kasanın içine değil de altına düşünüyorum. :D

- - - Güncellendi - - -

Bir de öndeki turuncu ledli fanı üst tarafa takmayı düşünüyorum ne dersiniz ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı