Aerocool'sı 5200 ARGB fanların renkleri nasıl kontrol edilir?

dgkn_

Centipat
Merhaba, aşağıdaki sistemi "sinerji" üzerinden sipariş edeceğim. Ancak Aerocool SI 5200 ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa'nın renklerini nasıl kontrol ederim. Kontrol kumandısı ile mi geliyor? Sinerji bu soruya net yanıt veremedi bu kasanın daha önce montajını yapmamışlar. Bu kasayı kullanan var mı?

1591607592678.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aşağıdaki sistemi "sinerji" üzerinden sipariş edeceğim. Ancak Aerocool SI 5200 ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa'nın renklerini nasıl kontrol ederim. Kontrol kumandısı ile mi geliyor? Sinerji bu soruya net yanıt veremedi bu kasanın daha önce montajını yapmamışlar. Bu kasayı kullanan var mı?

Eki Görüntüle 585735
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynağımı da bırakayım :D
Ek olarak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kaynağımı da bırakayım :D
Ek olarak;

iyi de bunu ben yapmak istemiyorum hazır montaj hizmeti alıyorum bunu sinerji yapar mı diye düşündüm bi an.

iyi de bunu ben yapmak istemiyorum hazır montaj hizmeti alıyorum bunu sinerji yapar mı diye düşündüm bi an.
"Comes equipped with a built-in RGB Control Hub supporting up to 3 Addressable RGB fans."
Yani;
"Maksimum3 adet Adreslenebilir RGB fana destek sağlayan Yerleşik RGB Kontrol Ünitesi ile beraber geliyor"
Diyor sitesinde, kaynağı o yüzden verdim. :D Sinerji de kontrol ünitesi ile beraber yollayacaktır bence. :D

Kardeşim bu sistemi aldın mı? Almadıysan bu haliyle alma. O ramleri ikili seç. APU sistemde tek ram iyi olmaz. 8 gb istiyorsan 2x4 16 gb istiyorsan 2x8 yap. Ya da beni bir süre idare eder üstüne 8 gb eklerim aynı ramden diyorsan o zaman olur.

Kardeşim bu sistemi aldın mı? Almadıysan bu haliyle alma. O ramleri ikili seç. APU sistemde tek ram iyi olmaz. 8 gb istiyorsan 2x4 16 gb istiyorsan 2x8 yap. Ya da beni bir süre idare eder üstüne 8 gb eklerim aynı ramden diyorsan o zaman olur.

satın aldım, bugün yarın gelir. Bir süre sonra ek 8 GB ekleyeceğim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı