ARGB fanların ve anakartın LED'lerini yenilemek

Dediğin gibi olabilir o zaman. Ben aydınlatmamı sürekli kullanmadığımdan LED'lerde böyle bir şey yaşamadım; ömrünün biteceğinden bile haberdar değildim açıkçası. Bazı fanların etiket altında küçük bir kapağı oluyor. Onu açınca plastik bir yüzük görürsün. Yüzüğü çıkartıp yapraklara biraz bastırınca fanı yerinden çıkartabilirsin ama bazı fanlarda da o kapak olmuyor.
Şimdi düşündüm de, anakart için uygun LED'i bulsam tek yapmam gereken lehimle eskisini söküp yerine yenisini takmak değil mi (Daha önce lehim yapmayı bilmediğimden aklıma gelmemişti).

Fan için de dediğinizi deneyeyim ama o etiketi çok düzgün çıkarmak lazım o zaman. Geri yerine yapıştırmam lazım çünkü.

Şimdi düşündüm de, anakart için uygun LED'i bulsam tek yapmam gereken lehimle eskisini söküp yerine yenisini takmak değil mi (Daha önce lehim yapmayı bilmediğimden aklıma gelmemişti).

Fan için de dediğinizi deneyeyim ama o etiketi çok düzgün çıkarmak lazım o zaman. Geri yerine yapıştırmam lazım çünkü.
Anakart işine hiç girme. Ufak bir yanlışın maddi yönden ciddi sonuçlara yol açabilir. Fan etiketini de sökerken saç kurutma makinesiyle biraz ısıt ve ince uçlu bir şey ile etiketi kaldır. Geri yapıştırma konusunda bir şey diyemem çünkü ben de yapıştıramadım; bir kısmı geri kalktı 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı