Daha fazla
Öncelikle benim merak ettiğim bir şey var.
Cylon 3 modeli satılıyormuş önceden, o ürün ile bu ürün arasında ben hiçbir fark göremiyorum. Ürünlerin sitesinde yazılan bilgiler bile kelimesi kelimesine aynı. Anlamadım. Anlayan veya farklarını bilen varsa açıklayabilirse çok memnun olurum.
Ürün pek bi' Wraith MAX'a benziyor.
Ürünün özellikleri:
Fiyatı uygun olursa 10100F, 10400F tarzı işlemciler için güzel bir ürün olabileceğini düşünüyorum. Tabii SE-224-XT gibi bir canavar 220 TL iken bu soğutucu ne kadar barınabilir, orası ayrı konu.
aerocool.io
Cylon 3 modeli satılıyormuş önceden, o ürün ile bu ürün arasında ben hiçbir fark göremiyorum. Ürünlerin sitesinde yazılan bilgiler bile kelimesi kelimesine aynı. Anlamadım. Anlayan veya farklarını bilen varsa açıklayabilirse çok memnun olurum.
Ürün pek bi' Wraith MAX'a benziyor.
Ürünün özellikleri:
Fiyatı uygun olursa 10100F, 10400F tarzı işlemciler için güzel bir ürün olabileceğini düşünüyorum. Tabii SE-224-XT gibi bir canavar 220 TL iken bu soğutucu ne kadar barınabilir, orası ayrı konu.
Cylon 3H - AeroCool
ARGB CPU AIR COOLER PWM air cooling solution with a stylish Addressable RGB LED design. Powered by Heat Core Touch Technology (HCTT) with 3 ultra-efficient thermal heat pipes. Top Down Cooling design allows for more efficient heat dissipation. Black coating on fins increase heat dissipation area...