AeroInsta güvenilir mi?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Sınıftaki bir sürü arkadaşım kullanıyor. Ben de denemek istiyorum. Sizce güvenilir mi?

Instagram kullanmayı bırakmadan önce bende kullanıyordum, çok güzel bir uygulama.

Son düzenleme:
Güvenilir diyenlerin kafayı anlayamıyorun. Bende çok kullandım bir sorununu görmedim ama bu güvenilir olduğu anlamına gelmez. Bir bakmışsın hesabın yerinde değil.

3.parti bir İnstagram uygulaması ne kadar güvenilir? Ayrıca şu AeroWhatsApp Aeroİnstagram vs kullanmak kadar saçma bir olay yok.
Orjinal Instagram APK ile AeroInsta için gerekli karşılaştırmayı yapabilirsiniz. Değiştirilen kısımlardaki kodlarda da bir sorun olmadığını görürsünüz.

Güvenilir diyenlerin kafayı anlayamıyorun. Bende çok kullandım bir sorununu görmedim ama bu güvenilir olduğu anlamına gelmez. Bir bakmışsın hesabın yerinde değil.

Bak bakalım internette kim hesabım çalındı diye şikayetçi olmuş yine de kesinlikle güvenilir değil fakat telefonumuzda ki birçok uygulama güvenilir olup olmadığı hakkında net bilgi yoktur kısacası bu kadar ince detayları pek takmamak gerek.

O kadar takıntılı olan da Instagram bile kullanmasın zaten. Signal, ICQ, Element.io falan kullansın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…