WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Reis ne alaka burda aero güvenilir mi sormuşum sadece .O kadar takıntılı olan da Instagram bile kullanmasın zaten. Signal, ICQ falan kullansın sadece.
Reis ne alaka burda aero güvenilir mi sormuşum sadece .O kadar takıntılı olan da Instagram bile kullanmasın zaten. Signal, ICQ falan kullansın sadece.
Cevabını verdim işte.Reis ne alaka burda aero güvenilir mi sormuşum sadece .
Güvenilir diyenlerin kafayı anlayamıyorun. Bende çok kullandım bir sorununu görmedim ama bu güvenilir olduğu anlamına gelmez. Bir bakmışsın hesabın yerinde değil.
Doğru dediniz 3. parti bir uygulamaya körü körüne güvenmek doğru değil ancak günümüzde hemen hemen her alanda bu tür uygulamalar var. Güvenliğimizi garanti etmiyorlar ama sundukları hizmeti göz önüne alınca kullanıp kullanmamak kişiye kalmış bir şey. Güvenip güvenmeyeceğimize ise genelde kullanıcıların memnun kalıp kalmadıklarına göre karar veriyoruz. Ona bakarsan herhangi bir oyun veya program için bile Türkçe dil eklemek istediğimizde bu genelde gönüllü kişilerin elinden çıkıyor ve onlarında güvenliğimizi sağlayıp sağlamadığı şüpheli.3.parti bir İnstagram uygulaması ne kadar güvenilir? Ayrıca şu AeroWhatsApp Aeroİnstagram vs kullanmak kadar saçma bir olay yok.
Bak bakalım internette kim hesabım çalındı diye şikayetçi olmuş yine de kesinlikle güvenilir değil fakat telefonumuzda ki birçok uygulama güvenilir olup olmadığı hakkında net bilgi yoktur kısacası bu kadar ince detayları pek takmamak gerek.
İlla virüs olcak diye birşey yok. Tarattığın şeyleri neye merak duyduğunu falan anlayıp verileri firmalara satabilir. Reklamlar da ona göre çıkar bence.Yapanda babanın hayrına modlamıştır o uygulamayı zaten.
Yapanda babanın hayrına modlamıştır o uygulamayı zaten.
acik kaynak kodlu olmayan hicbiseyi kullanma bilader snYapanda babanın hayrına modlamıştır o uygulamayı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.