myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Mouseun donglesı kayboldu, bluetooth modunda da rezil çalışıyor. Mesela kasıyor, fare donuyor. Bunun ayarla bir çözümü var mıdır?
Mouseun donglesı kayboldu, bluetooth modunda da rezil çalışıyor. Mesela kasıyor, fare donuyor. Bunun ayarla bir çözümü var mıdır?
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 myhtai dedi: Mouseun donglesı kayboldu, bluetooth modunda da rezil çalışıyor. Mesela kasıyor, fare donuyor. Bunun ayarla bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanmak. Artı 0 Eksi
myhtai dedi: Mouseun donglesı kayboldu, bluetooth modunda da rezil çalışıyor. Mesela kasıyor, fare donuyor. Bunun ayarla bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanmak.
KS KS myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 egeberk2018 dedi: Kablolu kullanmak. Genişletmek için tıkla... Mouseun olayı kablosuz kullanılması. O yüzden çözüm önerisi istedim. Artı 0 Eksi
egeberk2018 dedi: Kablolu kullanmak. Genişletmek için tıkla... Mouseun olayı kablosuz kullanılması. O yüzden çözüm önerisi istedim.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 myhtai dedi: Mouseun olayı kablosuz kullanılması. O yüzden çözüm önerisi istedim. Genişletmek için tıkla... Dongle bozulmuşsa yurtdışında satılıyor. İstersen onlardan al, alamazsan mecbur kablolu. Artı 0 Eksi
myhtai dedi: Mouseun olayı kablosuz kullanılması. O yüzden çözüm önerisi istedim. Genişletmek için tıkla... Dongle bozulmuşsa yurtdışında satılıyor. İstersen onlardan al, alamazsan mecbur kablolu.
KS KS myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 egeberk2018 dedi: Dongle bozulmuşsa yurtdışında satılıyor. İstersen onlardan al, alamazsan mecbur kablolu. Genişletmek için tıkla... Peki Bluetooth kullanımı için bi çözüm önerisi yok mudur bu işin? Yani bluetooth açıyorum ama mouse hem kasıyor, hem donuyor. Artı 0 Eksi
egeberk2018 dedi: Dongle bozulmuşsa yurtdışında satılıyor. İstersen onlardan al, alamazsan mecbur kablolu. Genişletmek için tıkla... Peki Bluetooth kullanımı için bi çözüm önerisi yok mudur bu işin? Yani bluetooth açıyorum ama mouse hem kasıyor, hem donuyor.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 myhtai dedi: Peki Bluetooth kullanımı için bi çözüm önerisi yok mudur bu işin? Yani bluetooth açıyorum ama mouse hem kasıyor, hem donuyor. Genişletmek için tıkla... Şarjı az ise belki ondan olabilir. Şarjını fulleyip dener misiniz? Artı 0 Eksi
myhtai dedi: Peki Bluetooth kullanımı için bi çözüm önerisi yok mudur bu işin? Yani bluetooth açıyorum ama mouse hem kasıyor, hem donuyor. Genişletmek için tıkla... Şarjı az ise belki ondan olabilir. Şarjını fulleyip dener misiniz?
KS KS myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 egeberk2018 dedi: Şarjı az ise belki ondan olabilir. Şarjını fulleyip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Full şu anda. Artı 0 Eksi
egeberk2018 dedi: Şarjı az ise belki ondan olabilir. Şarjını fulleyip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Full şu anda.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.415 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 16 Aralık 2024 #8 çözebildin mi hocam bende de bluetooth modunda arlıklarla bağlantı kopuyor Artı 0 Eksi