Bir konu daha açmışsınız yarım kalmış hocam. Orda da belirtildiği gibi clickleri diğer muadillerine göre ucuz hissiyatlı. Bundan rahatsızlık duyabileceğinizi düşünüyorsanız model o almanızı tavsiye etmem.İkiniz de çok yardımcı oldunuz. Bahsettiğimiz modeller birbirlerine çok yakın modeller. Aerox 3 Wireless, 2022 versiyonu olduğu için yenileyip daha iyi bir şeyler yapmışlardır belki diye düşündüğüm için beni kendine daha çok çekti. Karar veremeyeceğim gibi duruyorİkisi de birbirinden güzel. Model O Wireless da, Aerox 3 Wireless da harika gerçekten. Zor bir süreç bekliyor beni
Başka arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim. Siz ikinize de yardımlarınız için teşekkür ederim ^^
Aerox 3 Wireless aldım çoktan hocam. Kullanıyorum, memnunum. Aerox 3 Wireless 2022, daha sonra çıkan ve daha çok teknoloji barındıran bir mouse olduğu için onu tercih ettim. Claw tutuşta da el boyutuma Aerox 3 uygundu. İkisi de sizi üzmez, aklınıza takılan bir şey olursa yazabilirsiniz.Selamlar hocam. Alışınızı gerçekleştirdiniz mi ? Lakin bende şuan tam olarak bu ikisi arasındayım![]()
Mouse'tan kalitesiz bir hissiyat aldınız mı ? Ben açıkçası anlamlandıramadım, birisi SteelSeries markasının ürünü ve haliyle hem desteği, hem kalitesi daha iyidir. Ancak Glorious Model O Wireless'ta baya beğenilmiş ve sensör olarak biraz daha iyiymiş ama benim için sensörün çok önemi olacağını sanmam. Kullanımda sıkıntı yaşadınız mı en ufakta olsa ve tutuşunda, hassiyetinden problemler var mı ? Premium hissi yaşatabiliyor mu yani ?Aerox 3 Wireless aldım çoktan hocam. Kullanıyorum, memnunum. Aerox 3 Wireless 2022, daha sonra çıkan ve daha çok teknoloji barındıran bir mouse olduğu için onu tercih ettim. Claw tutuşta da el boyutuma Aerox 3 uygundu. İkisi de sizi üzmez, aklınıza takılan bir şey olursa yazabilirsiniz.
Model O Wireless'ın beğenilmesi de gayet normal, bunun sebebi de güzel bir ürün olması. Aerox'un kalitesiz bir hissiyatı da yok, yapısı hafif pürüzlü. Bu da güzel oluyor açıkçası, o pürüzü hissetmiyorsunuz ama tatlı bir hissiyat sunuyor. Yani kalitesiz hissetmiyorum. Gerek RGB'si olsun, gerek yapısı olsun, gerek boyutu, gerek özellikleri olsun, gayet güzel bir hissiyatı var. İstanbul'da yaşıyorsanız Sinerji ve İtopya gibi yerlerden denemeniz en iyisi olacaktır. Tutuşunuz ve el boyutunuz en önemli faktörler ama.Mouse'tan kalitesiz bir hissiyat aldınız mı ? Ben açıkçası anlamlandıramadım, birisi SteelSeries markasının ürünü ve haliyle hem desteği, hem kalitesi daha iyidir. Ancak Glorious Model O Wireless'ta baya beğenilmiş ve sensör olarak biraz daha iyiymiş ama benim için sensörün çok önemi olacağını sanmam. Kullanımda sıkıntı yaşadınız mı en ufakta olsa ve tutuşunda, hassiyetinden problemler var mı ? Premium hissi yaşatabiliyor mu yani ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.