Aerox 5 ve 9 nasıldır?

499337

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum bu?
Düşünceleriniz neler?

Bence gereksiz pahalı seri Aerox serisi. Kaliteli, sağlam, şık ama çok pahalı.

Neyse düşüncelerime gelirsek:
  1. Gereksiz pahalı.
  2. Aerox 5, Rival 5'in delinmiş hali pek bir özellik yok.
  3. Aerox 9 hakkında fikrim yok ilginç fare.
  4. Tasarımlarını sevmedim, delikli olması değil olay. (Ben de delikli PulseFire Haste kullanıyorum Aerox 3 Wired'dan daha iyi diye almıştım, çok memnunum olay delik değil.)
  5. Gereksiz bir şey olmuş bence, teknik kısmı iyi. Wireless falan ama gereksiz olmuşlar bence.
  6. Skatezler güzel. Skatez işi cidden harika, bir çok fareye gore skatezler cidden iyi.
Bu arada delikli fare muhteşem bir şey. Çok fare baktım bütçeme ve elime uyan en iyisi PulseFire Haste idi. Cidden fare yok gibi. Delikler bir avantaj ama ben direkt tasarımını sevmedim Aerox 5 ile Aerox 9'un.

Moderasyon başlığı değiştirmiş.
Asıl başlık:
"Aerox 5 ve Aerox 9 hakkındaki düşünceleriniz neler ?"

Hayır anlamsiz düzenleme yapacaksanız başlık girmeyelim.

Son düzenleme:
SteelSeries saçma sapan yollara girdi. Zaten beğenmiyordum, iyice beğenmemeye başladım. Devam etsin bakalım böyle.
Evet Aerox 3 Wireless 2022 iyiydi ama bana da saçma geldi özellikle Aerox 9.
Bunun yerine Rival 5 Wireless yapabilirlerdi, şimdi Aerox 5 Wireless ile Rival 5'i mahvettiler. Fakat parası olana iyi tercih olabilir.
Ama fareye de bol para verilmez.

Aerox 3 wireles var bende memnunum ama yeni çıkanlarda alıncak pek bir özellik göremedim sadece gramaja oynamışlar o kadar. Birde nasıl becerdilerse aerox3 200 saatti yenisinden nasıl olduysa 180 saat batarya ömrü sunmuşlar. İyileştirecekleri yerde batırmışlar

Aerox 3 wireles var bende memnunum ama yeni çıkanlarda alıncak pek bir özellik göremedim sadece gramaja oynamışlar o kadar. Birde nasıl becerdilerse aerox3 200 saatti yenisinden nasıl olduysa 180 saat batarya ömrü sunmuşlar. İyileştirecekleri yerde batırmışlar
Onun sebebi daha fazla tuş ve fonksiyon.
Aerox 3 Wireless iyiydi, Rival 5'e delik acmislar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı