AF1 vs Air Max 90

Emre Ceylan

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Air Max 90 hiç kullanmadım lakin Air Force 1 bence daha hoş ve daha dayanıklı.
Zamanında Air Max olan başka bir model kullanmıştım ve o Air tabanı patlamıştı.

Air Max 90 hiç kullanmadım lakin Air Force 1 bence daha hoş ve daha dayanıklı.
Zamanında Air Max olan başka bir model kullanmıştım ve o Air tabanı patlamıştı.

Peki bro Air Force 1'in önleri kırılıyor mu? Kırılsa da ne kadar kırılır? 6 ay sonra çok kötü olmasın.

Derisi sert olduğu için elbette kırılma çok oluyor.
Kırılma olmasın derseniz Flyknit olan kumaş versiyonuna bakabilirsiniz.

Derisi sert olduğu için elbette kırılma çok oluyor.
Kırılma olmasın derseniz flyknit olan kumaş versiyonuna bakabilirsiniz.

Flyknitler hoşuma gitmedi klasik beyaz model var tek şu an kafamda. Ama kullanıma bağlı kırılmaları görsem nasıl durduğunu ona göre bir karar vereceğim. Teşekkür ederim cevapların için.

Af1 kalas gibi ayakkabı. Zerre rahatlığı yok. Dayanıklı eyvallah, ama benim gibi sürekli ayakta duruyor isen ayağın mahvolur dostum. Öneri olarak puma rs z core serisine bakabilirsin, hoşuna giderse tabi..

İkisi arasında çok gidip geliyorum. Varsa benim gibi ilgilenen arkadaşlar yorumlarınızı önerilerinizi hangisini almalıyım? Tavsiyelerinizi beklerim.

2 ayakakbı da elimde var. 7 8 tane Air Max 90s kullanmış birisi olarak söylüyorum ki 90s kadar rahat ve retro tasarıma sahip bir ayakkabı yok. AF1'ler ise tabanları eriyip duruyor ve kirleniyor. Tasarım olarak AF1 daha iyi çünkü Nike özellikle ayakkabıyı kirlenince güzelleştiği için üretti. Benim tavsiyem 90s ama görünüş için AF1.

2 ayakakbı da elimde var. 7 8 tane Air Max 90s kullanmış birisi olarak söylüyorum ki 90s kadar rahat ve retro tasarıma sahip bir ayakkabı yok. AF1'ler ise tabanları eriyip duruyor ve kirleniyor. Tasarım olarak AF1 daha iyi çünkü Nike özellikle ayakkabıyı kirlenince güzelleştiği için üretti. Benim tavsiyem 90s ama görünüş için AF1.
Stansmith ve af1 bunlar kirlenince daha güzel duruyor cidden. Ama iki ayakkabı da rahat değil. Benim için elzem, dediğine katılıyorum. O yüzden rahat ve şık olması açısından air max daha mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı