Afd.sys mavi ekran hatası

Bens0n

Hectopat
Arkadaşlar görüp görebildiğim bütün çözüm yollarını denedim fakat çözüme ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz? Genelde PB oynarken oluyor.

0f13d09c-8de0-4e05-ab45-1cc85fad6eb3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kurar mısınız?

Başka mavi ekran hatası alırsanız da paylaşın lüten.

Çok teşekkür ederim. Forumda yeni olduğum için istemeden yaptığım hatalarımdan dolayı af dilerim.
2 Gün içinde tekrar hata alırsam veya almazsam konu için bildirimde bulunacağım.

Ne demek, kurallarımız katıdır, birden alışmanızı bekleyemeyiz. Konuya ben bakamazsam "Öne çıkar" butonunu kullanın.

//Er ya da geç bakarım ama geç kısmı bazen yıl olabiliyor...
Tekrar merhabalar. Hatayı biraz önce tekrar aldım. Dediklerinizi kurdum, kurduktan sonra güncelleme istiyor, güncellemeyi yapamıyorum hata veriyor.
Bu arada önemli mi bilmiyorum ama sanırım pc'yi desteklemeyen bir bluetooth kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı bağladıktan yarım saat sonra hata verdi ki dünden beri hata vermemişti. Kulaklık JBL BT500
Bu arada "Windows defender smartscreen'e ulaşılamıyor" hatası almaya başladım.Sanırım mavi ekran ile bağlantılı olabilir, ki dün sevgili @Recep Baltaş internet bağlantısı sorunu olduğunu söylemişti. Araştırdım bu sorun da internet bağlantısıyıla ilgili bir sorunmuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı