rest403 Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Merhaba, şu anda rahatsızlığım olduğu için Aferin sinüs ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanırken creatin supplement kullanmanın zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Merhaba, şu anda rahatsızlığım olduğu için Aferin sinüs ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanırken creatin supplement kullanmanın zararı olur mu?
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 14 Ağustos 2024 #2 rest403 dedi: Merhaba, şu anda rahatsızlığım olduğu için aferin sinüs ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanırken creatin supplement kullanmanın zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre kullancaksınız. Artı 0 Eksi
rest403 dedi: Merhaba, şu anda rahatsızlığım olduğu için aferin sinüs ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanırken creatin supplement kullanmanın zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre kullancaksınız.
KS KS rest403 Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 Crowzz1903 dedi: Ne kadar süre kullancaksınız. Genişletmek için tıkla... Kanka yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sinüzitim geçene kadar kullanacağım 2 3 gün sürer diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Crowzz1903 dedi: Ne kadar süre kullancaksınız. Genişletmek için tıkla... Kanka yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sinüzitim geçene kadar kullanacağım 2 3 gün sürer diye düşünüyorum.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #4 rest403 dedi: Kanka yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sinüzitim geçene kadar kullanacağım 2 3 gün sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kankam doktora sormanı öneririmde gereksiz bence kullanma kreatin birkaç gün sonra devam edersin. Artı 0 Eksi
rest403 dedi: Kanka yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sinüzitim geçene kadar kullanacağım 2 3 gün sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kankam doktora sormanı öneririmde gereksiz bence kullanma kreatin birkaç gün sonra devam edersin.