Affinity Software 1.10 publisher+designer+photo alınır mı?

OKingChaos

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Adobe için alternatif birkaç uygulama bakıyordum ve Affinity Software ile karşılaştım. Bu üç yazılımın orijinal fiyatı (v2 // 2022 versiyonu) 160 dolar bandında ama Hepsiburada sitesinde (v1 // 2015 versiyonu) 340 TL gibi çok ucuz bir fiyata satılıyor. Sizce buradan alınır mı? Bir de alınsa bile v1 versiyonunu almak bu zamanda mantıklı mı?

Not: Çok profesyonel biri değilim. Sadece biraz vakit geçirmek ve uygulamaları tanımak istiyorum. Küçük küçük projeler ile kendimi geliştirmek istiyorum. Profesyonel olma amacım yok sadece Adobe Indesign uygulamasını 1 aylık bir süre için deneyimlemiştim ve hoşuma gitmişti.

Hepsiburada link: Affinity Software 1.10

Çok güzel programlardır designer özellikle fakat yani burdan bunu alıncaya kadar nette diğer türlü bulabilirsiniz. İllaha da orjinal olsun benim için diğer türlü etik değil diyorsanız da kendi sitesinden alın böyle yerler firmanın distribütörü değilse hiçbir lisansı da bir şeyi de orjinal değildir.

Ha crackli kullanmışsın ha böyle lisans almışsın aynı renkler. Dediğim gibi firmanın yetkili satıcısı olması gerekli.

Ayrıyetten ek bilgi vermek gerekirse de publisher masaüstü yayıncılık indesign muadili gibi. Kitap, dergi, katalog çok sayfalı tasarımlar için.

designer vektörel, Adobe illustrator muadili gibi.

Photo'da Adobe Photoshop gibi.

Tabi ki Adobe ile kıyaslanamaz ama giriş için çok iyiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı