Yazılım Affinity Suite 1,159 TL

Biraz araştırdıktan sonra bunun neden olabileceğini buraya da yazmak istedim. Ülkemize göre fiyatlandırılan ürünlerin fiyat bilgisini, ben şu kadara aldım hehe, diye global platformlarda paylaşmamamız lazım. Başkaları bu durumu suistimal edince olan bizim fiyata oluyor.
Bizde maalesef gatekeeping kulturu yok hocam. Sadece insanlari enayi gibi hissettirmek icin, bize kirk yilda bir verilen guzel seylerle hava atma kulturu var. Sonucu da bu. Steam' de bu sekilde yerel fiyatlandirmayi kaldirdi ya zaten.

An itibariyle fiyatları :

Individuals

USD$164.99 Now $82.99

Business
USD$156.74 Now $78.84

Gözümü aydın , AI özelliği geldi galiba.

Son düzenleme:
Konuyu açan kişi olarak fiyatın hala 1.159 TL olduğunu söylemek istiyorum.
Sadece kendi web sitesinde dolara geçtiler. (165 $)
Uygulama mağazasından indirip Affinity üyeliği açarsanız TL ile alabilirsiniz.
Aynı Affinity üyeliği ile Mac-Windows-iPad'de giriş yapıp kullanabilirsiniz.

Mac App Store ⬇️

Mac App Store.png

Windows Store ⬇️

Windows Store.png

Arkadaşım satın alacaktı , uygulama mağazasından nasıl hesap açıyoruz , windows mağazasından mı ?

Arkadaşım satın alacaktı , uygulama mağazasından nasıl hesap açıyoruz , windows mağazasından mı ?
Uygulama mağazasına girdikten sonra ücretsiz bir şekilde deneme sürümünü indirebiliyorsunuz,
denemeyi indirdik, programı açtık, bir ekran geldi sizden giriş yapmanızı veya hesap oluşturmanızı isteyecek,

SIGN UP seçeneğine basarak e-mail ve şifre belirliyoruz yeni bir "Affinity Hesabı" açmış oluyoruz ve 7 günlük deneme başlıyor.

Sonra açılışta yukardaki gibi bir ekranın gelmesi lazım, gelmezse menüden "My Account" bölümüne girip açabilirsiniz, Universal License için BUY NOW butonuna tıklıyoruz ve satın alma işlemi başlıyor, Windows mağazasında nasıl oluyor bilmiyorum sanırım kayıtlı karttan direkt çekecektir, Mac App Store'da da karttan çekim şeklinde oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı