Afganlar akın akın Türkiye'ye gelmeye devam ediyor!

Hudut namustur sözünde geçen hudutu göremiyorum. Yıllardır Türkiye topraklarına Arap bedevisi doluştu. Doktoru da terörist işsizi de. Alayı terörist. Normal bir Türk vatandaşından daha iyi geçinip daha iyi yaşıyorlar. Ülkeyi araplastiriyorlar. Benim ülkem de pis dillerini konuşuyorlar. Benden daha rahatlar. Daha güvendeler. Bazı şehirlerde nüfus açısından üstün konuma bile geldiler. Her yer pis araplardan ve pis tabelalarından oluşuyor. Burası Türkiye ama yönetim farkında değil. Yönetim Arap sevicisi. Yönetim kurdistan diye gezen teröristlerle kol kola dolaşmış yönetim. Teröristlerin güneydoğuya yerleşmesini sağlayan bir yönetim. Tabelalardan T.C ibaresini kaldırmış bir yönetim. Ama bakıyoruz ki 20 yıldır iktidardalar. Türkiye'nin vatandaşı ne Suriyeli ne Türkiyelidir. Türkiye'nin vatandaşı türktür. Fakat her geçen zaman Türk kimliğimiz Arap kimliğine bürünüyor ve araplasiyoruz. Mezopotamya'nin halkından da kitabından da dininden de hayir gelmez. Sonuna kadar ırkçıyım. Ülkemde araplarin A'sini istemiyorum. İktidar değiştiğinde gitmezlerse zorla giderler. Türkiye'nin ordusu 60 yılında, 80 yılında ve 90 yılında olduğu gibi Kemalizmi ve Türk milletini savunur, savunmalidir.
 
Benim düşüncem mültecilerin kötüleri de var iyileri de genelleme yapmak doğru olmaz
Bunda bir sorun yok. Fakat sen kötülerini ülkeye almazsın. Bizimkiler bunu yapamıyor. Önüne geleni alırsan içinden kötüler de girer ki iyilerin hepsini Avrupa havada kapıyor zaten merak etmeyin.

TR'de niye Suriyeli hiç doktor, mühendis yok? Hepsi Avrupa'da da ondan. Adamlar nitelikli elemanları kendilerine alıyorlar, sana da çer çöp kalıyor.
 

Geri
Yukarı