Steam AFK bırakıp kart kasılabilir mi?

allise1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi ben Steam'den Raft oyununu oynuyorum. Oyunu açık bırakıp kart kasabilir miyim? Şu an 2.6 saat oldu fakat hiç kart düşmedi karakterim ölmüş durumda şekilde bekliyor.

Stat verisi düşüren oyunlarda, oynadığınız Raft ya da CS gibi, kart kasma ihtimaliniz çok çok daha az olacaktır. İlk saatlerde olduğunuz için 1-2 kart düşecektir lakin daha fazlası düşmez, bu tarz oyunlarda genellikle oyundan kazandığınız başarımlar, yüklenen stat verilerine göre kart düşme ihtimali artacaktır. Zamanında bunu bizzat Age of Empires oyunlarında denemiştim, stat verisi yükleyen tüm oyunlarda AFK bırakmak kart düşmesini engelliyor. Bu yüzden insanlar stat verisi yüklemeyen 1 liralık, 5 liralık kart oyunlarına yöneliyor.

Stat verisi düşüren oyunlarda, oynadığınız Raft ya da CS gibi, kart kasma ihtimaliniz çok çok daha az olacaktır. İlk saatlerde olduğunuz için 1-2 kart düşecektir lakin daha fazlası düşmez, bu tarz oyunlarda genellikle oyundan kazandığınız başarımlar, yüklenen stat verilerine göre kart düşme ihtimali artacaktır. Zamanında bunu bizzat Age of Empires oyunlarında denemiştim, stat verisi yükleyen tüm oyunlarda AFK bırakmak kart düşmesini engelliyor. Bu yüzden insanlar stat verisi yüklemeyen 1 liralık, 5 liralık kart oyunlarına yöneliyor.

Peki AFK atıp kart kasabileceğim bir oyun var mı acaba?

Oyunda 5-10 dakika oynayıp, çık gir yapıp, bir daha 5-10 dakika oynayıp çıkınca verdi bende (2 tane). Programsız böyle yapılabilir sanırım.
teşekkürler deneyeceğim

Idle Master açıp kart kasabilirsiniz.

Buradan Idle Master indir.

Idle Daddy uygulaması ile kasabilirsiniz. Oyunu açmanıza gerek yok sadece bu uygulamanın açık olması yeterli.

Bu uygulamalar güvenli mi hocam herhangi bir virüs girme durumu olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı