Afox GTX 750 Ti görüntü vermiyor

VolkanBLR

Femtopat
Merhabalar,
Sistemim Quad 8400 işlemci,
ASUS P5G41T-M LX anakart,
Kingston KVR1333D3N9/4G 4 GB DDR3 1333 MHz PC bellek,
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC aktif Power Supply.
Bu sisteme Afox GTX 750 Ti ekran kartı aldım fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nedeni ne olabilir? Yardım önerilerinizi acil bekliyorum.

Merhabalar,
Sistemim Quad 8400 işlemci,
ASUS P5G41T-M LX anakart,
Kingston KVR1333D3N9/4G 4 GB DDR3 1333 MHz PC bellek,
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC aktif Power Supply.
Bu sisteme Afox GTX 750 Ti ekran kartı aldım fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nedeni ne olabilir? Yardım önerilerinizi acil bekliyorum.
Anakartta VGA çıkışı varmış. VGA girişi olan TV/Monitörde dener misin oradan görüntü almayı?

Eğer görüntü alırsan aşağıda anlattığım yöntemi uygula;

Ekran kartının yuvaya giren kısımlarını mavi Faber Castel silgisi ile siler misin?

Ekran kartını sıfır aldım ama bu şekilde bi sıkıntı çıkar mı?
0 750 Ti üretiliyor mu hala? Aliexpress'ten mi aldınız?

Anakart üzerinde olan VGA girişinden görüntü alabildiniz mi?

Afox marka GTX 750 Ti ekran kartı. Evet, anakart üzerinde olan VGA girişinden görüntü alıyorum.

Dediğim gibi, kartınızın o sarı kısımlarını silgi ile silin. En basit çözüm yolu. Bu arada PCI tırnaklarını (sarı olan seyler) kırmamaya özen gösterin ve kartın üstüne çok çıkmayın. Sadece paralel bir şekilde silgi ile bir uçtan bir uca silin.

Not: o sarı kısımların üstünde direnç gibi çıkıntı olabilir. Onları koparma. Dikkatli sil. Bastırarak silebilirsin. Ama kıracak kadar değil. Hafif hafif 1-2 dakika sil. Sonra diğer yüzünü sil.

Daha sonra sulu boya fırçası, kullanmadığınız dış fırçası ile o temizledigin sarı kısımları sil. Anakartın PCI-E slotunun içini de silebilirsin. Sonra tükürmeden slotun içine üfle.

Düzenleme: hangi siteden ne kadara aldın? Dolandırılmış olmayasın? Çin'de Fake GPU olayı patladı. Belki sizin ekran kartı da bu patlayanlar arasındadır?
Hadi ama dostum. Yarım saat sile sile asindirdin PCB'yi :)

Son düzenleme:
Dediğim gibi, kartınızın o sarı kısımlarını silgi ile silin. En basit çözüm yolu. Bu arada PCI tırnaklarını (sarı olan seyler) kırmamaya özen gösterin ve kartın üstüne çok çıkmayın. Sadece paralel bir şekilde silgi ile bir uçtan bir uca silin.

Not: O sarı kısımların üstünde direnç gibi çıkıntı olabilir. Onları koparma. Dikkatli sil. Bastırarak silebilirsin. Ama kıracak kadar değil. Hafif hafif 1-2 dakika sil. Sonra diğer yüzünü sil.

Daha sonra sulu boya fırçası, kullanmadığınız dış fırçası ile o temizledigin sarı kısımları sil. Anakartın PCI-e slotunun içini de silebilirsin. Sonra tükürmeden slotun içine üfle.

Düzenleme: Hangi siteden ne kadara aldın? Dolandırılmış olmayasın? Çin'de fake GPU olayı patladı. Belki sizin ekran kartı da bu patlayanlar arasındadır?
Hadi ama dostum. Yarım saat sile sile asindirdin PCB'yi :)

N11 üzerinden aldım. Sıfır aldığım bi'ürünü de ne bileyim öyle silgiyle silmek fikri pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Daha başka bi'yol olmalı 😉

N11 üzerinden aldım. Sıfır aldığım bi'ürünü de ne bileyim öyle silgiyle silmek fikri pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Daha başka bi'yol olmalı 😉
Ürünün sıfır olduğunu sanmıyorum. Değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz. Ne kadara aldınız?

Ürünün sıfır olduğunu sanmıyorum. Değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz. Ne kadara aldınız?

.

Arkadaşın bahsettiği ürün bu sanırsam 719 TL'ye almış keşke onun yerine 500 TL'ye falan RX 550 2 GB alsaymış veya bütçe arttırıp RX 560 4 GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı