Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ekim 2021 #21 Arka planda hala babamın indirdiği şeyi indiriyorum yarıda bırakırsam kızar o yüzden bitince tekrar Görev Yöneticisi'nden değerlere bakacağım.
Arka planda hala babamın indirdiği şeyi indiriyorum yarıda bırakırsam kızar o yüzden bitince tekrar Görev Yöneticisi'nden değerlere bakacağım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #22 Ankarada deniz yok dedi: Arka planda hala babamın indirdiği şeyi indiriyorum yarıda bırakırsam kızar o yüzden bitince tekrar Görev Yöneticisi'nden değerlere bakacağım. Genişletmek için tıkla... Ulan be üzüldüm.
Ankarada deniz yok dedi: Arka planda hala babamın indirdiği şeyi indiriyorum yarıda bırakırsam kızar o yüzden bitince tekrar Görev Yöneticisi'nden değerlere bakacağım. Genişletmek için tıkla... Ulan be üzüldüm.
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ekim 2021 #23 475454 dedi: GPU da %100 yüz. Ama bu virüs olan mining setup kurulurken inmiş ve format şart. Genişletmek için tıkla... Hocam inmesi bitti ve hala devam etti. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü.
475454 dedi: GPU da %100 yüz. Ama bu virüs olan mining setup kurulurken inmiş ve format şart. Genişletmek için tıkla... Hocam inmesi bitti ve hala devam etti. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Ekim 2021 #24 Ankarada deniz yok dedi: Hocam inmesi bitti ve hala devam etti. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dostum virüs bulaşmış olabilir için rahat olmasın bence bir format at rahat olsun.
Ankarada deniz yok dedi: Hocam inmesi bitti ve hala devam etti. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dostum virüs bulaşmış olabilir için rahat olmasın bence bir format at rahat olsun.