AFR_x64.exe virüs mü?

Assassin's Creed crack dosyası ve içlerinde milyon tane trojan var.

Ama Assassin's Creed'i dün indirmiştim.
Not:

1633264622999.png

Hala devam ediyormuş bu arada.
Ama bana korsan oyun indirdiniz gibi geldi.

Bende bilmiyorum. Babam bir işlem yapıyordu dosyaları buraya koyup yedekliyecekmiş telefonuna format atmak için.

Son düzenleme:
Ama Assassin's Creed'i dün indirmiştim.
Not:

Eki Görüntüle 1179363

Hala devam ediyormuş bu arada.

Bende bilmiyorum. Babam bir işlem yapıyordu dosyaları buraya koyup yedekliyecekmiş telefonuna format atmak için.

Al işte crack kullanırsan mining yersin neyse şimdi sana yardımcı olacağım Malwarebytes indir hemen. Bu arada format şart.

Al işte crack kullanırsan mining yersin neyse şimdi sana yardımcı olacağım Malwarebytes indir hemen.

Hocam Malwarebytes ile 2 gün önce taratmıştım 7 mining virüsü bulmuştu. Ama babam benim bilgisayarla mining yaptığı için umurasamadım onu virüs olarak görüyordur dedim. Büyük ihtimmalle öyledir zaten ama size taratıp sonuçları atacağım.

Büyük ihtimalle CPU mining yapıyorlar bir setup dosyasının o kadar kullanması bana da garip geliyor.

GPU da %100 yüz.
Hocam Malwarebytes ile 2 gün önce taratmıştım 7 mining virüsü bulmuştu. Ama babam benim bilgisayarla mining yaptığı için umurasamadım onu virüs olarak görüyordur dedim. Büyük ihtimmalle öyledir zaten ama size taratıp sonuçları atacağım.

Ama bu virüs olan mining setup kurulurken inmiş ve format şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı