naberinnaberi
Decipat
Evet doğru tahmin etmişim.Assassin's Creed crack dosyası ve içlerinde milyon tane trojan var.
Evet doğru tahmin etmişim.Assassin's Creed crack dosyası ve içlerinde milyon tane trojan var.
Evet doğru tahmin etmişim.
Büyük ihtimalle CPU mining yapıyorlar bir setup dosyasının o kadar kullanması bana da garip geliyor.Hala indiren var içinde bir sürü trojan hatta bazıların da keylogger bile bulunuyor zaten bir setup o kadar CPU kullanmaz mining bile olabilir.
Assassin's Creed crack dosyası ve içlerinde milyon tane trojan var.
Ama bana korsan oyun indirdiniz gibi geldi.
Ama Assassin's Creed'i dün indirmiştim.
Not:
Eki Görüntüle 1179363
Hala devam ediyormuş bu arada.
Bende bilmiyorum. Babam bir işlem yapıyordu dosyaları buraya koyup yedekliyecekmiş telefonuna format atmak için.
Kaspersky önermeni beklerdim.Al işte crack kullanırsan mining yersin neyse şimdi sana yardımcı olacağım Malwarebytes indir hemen. Bu arada format şart.
Al işte crack kullanırsan mining yersin neyse şimdi sana yardımcı olacağım Malwarebytes indir hemen.
Büyük ihtimalle CPU mining yapıyorlar bir setup dosyasının o kadar kullanması bana da garip geliyor.
Hocam Malwarebytes ile 2 gün önce taratmıştım 7 mining virüsü bulmuştu. Ama babam benim bilgisayarla mining yaptığı için umurasamadım onu virüs olarak görüyordur dedim. Büyük ihtimmalle öyledir zaten ama size taratıp sonuçları atacağım.
GPU da %100 yüz.
Ama bu virüs olan mining setup kurulurken inmiş ve format şart.
Zaten senin pc'de mining yapılıyor o kadar şey değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.