Afs ile Japonya'da lise okunur mu?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Merhaba, güncel B1-B2 İngilizcem var ve yaşıtlarıma göre oldukça iyi. Ancak Japonlar İngilizceyi çok kullanmadığı için Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum. Lisede 2 yıl Japonca çalışarak orada yaşayabilecek bir dil kapasitesine sahip olabilir miyim? AFS ile gitmeyi planlıyorum ama nasıl işlediğini pek bilmiyorum. Maddi durumum iyi ve abim AFS ile Almanya'ya gitmişti. Japonya'ya gitmek istiyorum; bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, güncel B1-B2 İngilizcem var ve yaşıtlarıma göre oldukça iyi. Ancak Japonlar İngilizceyi çok kullanmadığı için Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum. Lisede 2 yıl Japonca çalışarak orada yaşayabilecek bir dil kapasitesine sahip olabilir miyim? AFS ile gitmeyi planlıyorum ama nasıl işlediğini pek bilmiyorum. Maddi durumum iyi ve abim AFS ile Almanya'ya gitmişti. Japonya'ya gitmek istiyorum; bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Alakasını anlamadım.

Yine 13 14 yaslarinda birisi ama profilinde 24 oldugu yaziyor :) 2 sene nasil bir duzende calistigina bagli olarak japonca ogrenebilirsin. Gunde 10 dakika calisirsan turistik japoncan olur ama saatlerini verirsen hem okuma hem yazma hem de konusup dinlemeyi becerebilir seviyeye gelirsin.

Alakasını anlamadım.
Pardon hocam yanlış yazmışım dalgınlık çok kullanmadığı için işe yaramayacağını düşünüyorum. Gene de Japonya'ya gitmek istiyordum diyecektim.

Yine 13 14 yaslarinda birisi ama profilinde 24 oldugu yaziyor :) 2 sene nasıl bir duzende calistigina bagli olarak Japonca ogrenebilirsin. Gunde 10 dakika calisirsan turistik japoncan olur ama saatlerini verirsen hem okuma hem yazma hem de konusup dinlemeyi becerebilir seviyeye gelirsin.

Yaşı hakkında yalan söyleyen kişi tek ben değilimdir illa herkes söylemiştir ki saklacak olsam saklardım hem 13 yaşın kullanabildiğini biliyordum bir de değiştirebiliyor olsam değiştiririm ya yapamıyorum ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Yine 13 14 yaslarinda birisi ama profilinde 24 oldugu yaziyor :) 2 sene nasıl bir duzende calistigina bagli olarak Japonca ogrenebilirsin. Gunde 10 dakika calisirsan turistik japoncan olur ama saatlerini verirsen hem okuma hem yazma hem de konusup dinlemeyi becerebilir seviyeye gelirsin.

1 saat rahat çalışırım ama yeter mi?

Pardon hocam yanlış yazmışım dalgınlık çok kullanmadığı için işe yaramayacağını düşünüyorum. Gene de Japonya'ya gitmek istiyordum diyecektim.

Yaşı hakkında yalan söyleyen kişi tek ben değilimdir illa herkes söylemiştir ki saklacak olsam saklardım hem 13 yaşın kullanabildiğini biliyordum bir de değiştirebiliyor olsam değiştiririm ya yapamıyorum ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum.

1 saat rahat çalışırım ama yeter mi?
Yetmez 1 saat. Turkiyede okullarda bile haftada 10 saat civari ingilizce egitimi veriliyor 8 10 sene boyunca ona ragmen hala kem kum edenlerle dolu etraf. Gunde en az 3 5 saatini ayir japoncaya.

AFS nedir dostum

Afs nedir dostum.

Bende tam bilmiyorum abim girmişti sınav falan oluyor lisede 1 dönem 1 yıl birkaç ay falan orada kalıyorsun (istediğin ülkede) sana da koruyucu aile ayarlıyorlar diye biliyorum.

Gidebilirsin ancak Afs'nin yaş kriterlerine dikkat et derim. Ben AFS'ye ilk 11. sınıfta başvurdum ve Japonya için yaşım tutmuyordu (iki ay fazla büyüktüm) ona göre çok beklemeden başvur derim. Zaten afs ile gideceksen Japonya herhangi bir dil şartı istemiyor. 0 Japonca ile de gidebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı