D DeanWinchester35 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 YT'den video izlediğimde adam Auto-trace yaptığında böyle gözüküyor: Ama ben yaptığımda böyle oluyor. Bunun sorunu nedir acaba? Ayarlarım da aynı.
YT'den video izlediğimde adam Auto-trace yaptığında böyle gözüküyor: Ama ben yaptığımda böyle oluyor. Bunun sorunu nedir acaba? Ayarlarım da aynı.
H Happyww Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Soru işareti gerçekten png mi? yani sol tarafta arka planı beyaz olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS D DeanWinchester35 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Happyww dedi: Soru işareti gerçekten PNG mi? Yani sol tarafta arka planı beyaz olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi PNG olarak indiriyorum Google'dan indirdiğim bütün PNG'ler böyle oluyor Artı 0 Eksi
Happyww dedi: Soru işareti gerçekten PNG mi? Yani sol tarafta arka planı beyaz olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi PNG olarak indiriyorum Google'dan indirdiğim bütün PNG'ler böyle oluyor