After Effect ve 3DMAX için Sistem Toplama

amucahidb

Hectopat
Daha fazla  
Mehaba Arkadaşlar, öncelikle daha önce açmış olduğum 4.500 TL'lik Mimarlık Öğrencisine Masaüstü Sistem konusunda yardımlarınız için teşekkür ederim.
O konuda da belirttiğim gibi Mimarlık öğrencisiyim ve Lumion, Photoshop, Autocad, Archicad kullandığım programlar arasında.
Ve önümüzdeki zamanlarda da
After Effect ve 3DMAX çalışmalarıma başlayacağım.
Bu çalışmalarım için toplayacağım bilgisayarımın bileşenlerini uzun zamandır araştırıyorum ve karar verme aşamasını sanırım sonlandırdım. Sanırım diyorum çünkü çok kararsız bir bünyeye sahibim ve ancak bilgisayarı toplayınca rahatlayacağımı düşünüyorum. Kredi kartı ekstresi yenilenince yani 1 hafta kadar sonra bilgisayarımı vatanda toplayacağım. Özellikle RAM konusunda tereddütlerim var. Ayrıca giriş seviye sıvı soğutma yerine iyi bir CPU FAN tercih ettim bu konuda ki fikirleriniz de benim için önemli. Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var.

pc3.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı