Merhaba, ben YouTube'dan bir sürü video izledim ama After Effects 2017 programında her yapmaya çalıştığımda çok saçma şeyler oluşuyor, yani yapamıyorum. Önerebileceğiniz bir video var ise önerebilir misiniz? İstediğim şey altta verdiğim linkte 9. saniyeden sonra başlıyor.
Link:
Bu bir efekt değil gördüğüm kadarıyla. Videonun ilgili sahnelerini oluşturup, sahnelerin hızını arttırıp yavaşlatıyor. Başka birşey gelmiyor aklıma bunu yapmak için.
Bu bir efekt değil gördüğüm kadarıyla. Videonun ilgili sahnelerini oluşturup, sahnelerin hızını arttırıp yavaşlatıyor. Başka bir şey gelmiyor aklıma bunu yapmak için.
Twixtorlu klibi pre-composela ondan sonra CTRL+alt+t tuslarına basarak time remapi AC sonrasında istedigin framelere key frame ekle ve keyframeleri secerek F9'a tıkla daha sonra graph ayarla istedigin gibi, twixtorlu anime editlerin varsa aslında bunu yapmayı biliyor olman lazim
Twixtorlu klibi pre-composela ondan sonra CTRL+alt+t tuslarına basarak time remapi AC sonrasında istedigin framelere key frame ekle ve keyframeleri secerek F9'a tıkla daha sonra graph ayarla istedigin gibi, twixtorlu anime editlerin varsa aslında bunu yapmayı biliyor olman lazim.
Yani normalde Twixtor'ları YouTube'dan alıyorum bu Sync'yi yapmak için normal bir klibi twixtorlayıp'mı dediğiniz şeyi yapmam gerekiyor. Yoksa YouTube'dan alınma bir twixtor klibi ile olur mu?
Yani normalde Twixtor'ları YouTube'dan alıyorum bu Sync'yi yapmak için normal bir klibi twixtorlayıp'mı dediğiniz şeyi yapmam gerekiyor. Yoksa YouTube'dan alınma bir twixtor klibi ile olur mu?