After Effects 2017, timeremapp Sync nasıl yapılır?

barisbaklaci1234

Centipat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben YouTube'dan bir sürü video izledim ama After Effects 2017 programında her yapmaya çalıştığımda çok saçma şeyler oluşuyor, yani yapamıyorum. Önerebileceğiniz bir video var ise önerebilir misiniz? İstediğim şey altta verdiğim linkte 9. saniyeden sonra başlıyor.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir efekt değil gördüğüm kadarıyla. Videonun ilgili sahnelerini oluşturup, sahnelerin hızını arttırıp yavaşlatıyor. Başka birşey gelmiyor aklıma bunu yapmak için.
 
Bu bir efekt değil gördüğüm kadarıyla. Videonun ilgili sahnelerini oluşturup, sahnelerin hızını arttırıp yavaşlatıyor. Başka bir şey gelmiyor aklıma bunu yapmak için.

Bu zaten bir effect değil adı "Sync" After Effects'ten time remapp kullanarak dediğiniz gibi hızlandırıp yavaşlatılıyor, ama bunu ben yapamıyorum.
 
Bu zaten bir effect değil adı "Sync" After Effects'ten time remapp kullanarak dediğiniz gibi hızlandırıp yavaşlatılıyor, ama bunu ben yapamıyorum.
Anladım. Programı kullanmadığım için yardımcı olamıyorum ama bilen bir arkadaşımız mutlaka uğrar. İyi sosyaller.
 
bunun icin twixtor kullanmayi bilmen lazim, futbol icin degil ama anime icin oldukca fazla twixtor tutorial bulabilirsin youtubeda
 
Twixtor kullanmayı biliyorum twixtor ile bir sürü anime editim oldu ama yapamadığım tek şey bu Sync.

Twixtorlu klibi pre-composela ondan sonra CTRL+alt+t tuslarına basarak time remapi AC sonrasında istedigin framelere key frame ekle ve keyframeleri secerek F9'a tıkla daha sonra graph ayarla istedigin gibi, twixtorlu anime editlerin varsa aslında bunu yapmayı biliyor olman lazim
 
Twixtorlu klibi pre-composela ondan sonra CTRL+alt+t tuslarına basarak time remapi AC sonrasında istedigin framelere key frame ekle ve keyframeleri secerek F9'a tıkla daha sonra graph ayarla istedigin gibi, twixtorlu anime editlerin varsa aslında bunu yapmayı biliyor olman lazim.

Yani normalde Twixtor'ları YouTube'dan alıyorum bu Sync'yi yapmak için normal bir klibi twixtorlayıp'mı dediğiniz şeyi yapmam gerekiyor. Yoksa YouTube'dan alınma bir twixtor klibi ile olur mu?
 
Evet klibi twixtorladiktan sonra dedigimi deneyebilirsiniz.

Peki bana kendim twixtor yapmam için bir tutorial videosu önerir misiniz?

Evet klibi twixtorladiktan sonra dedigimi deneyebilirsiniz.

Birkaç video izledim ama After Effects 2017 kullanmamdan mı bilmiyorum ama nedense her yapışımda video saçmalıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı