After Effects 2017, timeremapp Sync nasıl yapılır?

Peki bana kendim twixtor yapmam için bir tutorial videosu önerir misiniz?

Birkaç video izledim ama After Effects 2017 kullanmamdan mı bilmiyorum ama nedense her yapışımda video saçmalıyor.
2017den dolayı olabilir 2020veya 2019 gecmenini oneririm ama ben yine de bir video bırakayim
-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2017'den dolayı olabilir 2020VEYA 2019 gecmenini oneririm ama ben yine de bir video bırakayim.
-

2019'a bende geçmek istiyorum ama maalesef bilgisayarım kaldırmıyor, gönderdiğiniz ilk videoyu ben izledim o Video'da videoyu squence layers yaptıktan sonra video reverse atıyor ve bayağı bir hızlanıyor.

2019'a bende geçmek istiyorum ama maalesef bilgisayarım kaldırmıyor, gönderdiğiniz ilk videoyu ben izledim o Video'da videoyu squence layers yaptıktan sonra video reverse atıyor ve bayağı bir hızlanıyor.
reverse atmıyor klibi hareket ettigi yerlerden kesiyor boylece sadece hareket eden framlere sahip oluyor futbol veya oyun editleyeceksen bunu yapmana gerek yok ama anime editlerinde en iyi twixtor yöntemi bu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı