After Effects "Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception" hatası

1 - tüm sistem özelliklerin nedir?
2 - işletim sistemi güncellenmiş tamam.
3 - CC'den son sürüm indirmişsin tamam.
4 - aklıma çok saçma bir ihtimal geldi sistemin TR olup Pp'nin eng olmasından, geçen gün 256 karakter konusunda da benzer bir "saçma ihtimal" üzerinden gidip çözmüştük. Sistem TR olduğundan "masaüstü"nde duruyor klasör. Onu direkt bir HDD/SSD root/kök'üne kopyalayıp dener misin?

mesela:
C:\Kullanıcı\
zeynepcolak\Masaüstü\3d_dosyam\abc.glb
Yerine,
C:\3d_dosyam\abc.glb

Benim de aklıma Windows'un orijinal olmaması sebebiyle 3D desteklerinin eksikliğinden dolayı olma ihtimali geldi de dediğin gibi saçma olduğundan belirtmemiştim ama Windows işte nerede ne yapacağı belli değil.

İyi günler, bende blender üzerinden bir model atamak istedim. GLB. GLTF. FBX. OBJ. uzantılı çıktılar aldım ancak aynı hatayı aldım.

After effects'e proje açıp solid ekledim. 3D kutucuğuna tıkladım ve yine aynı hatayı verdi.

win11 40gb ram ve rtx 3060 ekran kartım var.

Merhaba. After Effects 2024 en son sürümü orijinal olarak kullanıyorum. Yeni eklenen özelliğe göre 3D objeleri herhangi bir eklenti olmadan direk After Effects üzerinden yönetebilmem gerekiyor. Ancak programı advance 3D'ye aldığım zaman veya içerisine 3D obje attığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum: Advanced 3D plug-in generated an unexpected exception. Nasıl çözeceğim? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, sorunu sanırım çözdüm.

Öncelikle nvidia yı güncelleştirdim. studio sürücüsü olarak.

C:/program files/adobe/ içerisinde yer alan after effects e ait herşeyi ve yine burada yer alan common klasörünü sildim

Creative cloud a girip after effects son sürümünü yükledim. Bilgisayarı yeniden başlat yaptım ve sorun şimdilik halloldu
Obj. Ve glb dosyalrını aktarabiliyorum hatadan kurtuldum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı