Arkadaşlar merhaba After Effects'in 2020 ve 2012 CS 6 olmak üzere 2 sürümünü kullanıyorum. 2'sinde de bir plugin kullanırken çok kasıyor. Her pluginde çok kasıyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim?
Arkadaşlar merhaba After Effects'in 2020 ve 2012 CS 6 olmak üzere 2 sürümünü kullanıyorum. 2'sinde de bir plugin kullanırken çok kasıyor. Her pluginde çok kasıyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim?
After effetcse daha fazla RAM ayırın eğer düzelmezse pluginde sorun vardır tahminimce bu sektörde yenisiniz ve after effetcs çok iyi bilgisayarlarda bile bazen çöküp kasıyor.
After effetcse daha fazla RAM ayırın eğer düzelmezse pluginde sorun vardır tahminimce bu sektörde yenisiniz ve after effetcs çok iyi bilgisayarlarda bile bazen çöküp kasıyor.
Hocam işlemciniz zor bol efektli projeleri Full kalitede renderlayamaz telefonda olduğum için tam yerini bilmiyorum ama videoyu gördüğünüz kısımda sizde Full yazar onu quarter yapıp tekrar dener misiniz çünkü istediğiniz kadar RAM'iniz olsun render işlemci ile alır RAM ise sadece render alınan yerleri aklında tutarak önceki yerleri tekrar render almayarak zaman kazandırır.