Animenin sahnesine uygun şarkı seçmelisin. Hüzünlü bir sahnede oyun havası çalmak olmaz. AMV tarzı bir şey mi yapacaksın?
O zaman iş değişiyor. Animeye uygun müzik değil müziğe uygun anime seçmen lazım. Beğendiğin bir müziği seç, onun sözlerine, anlatmak istediğine uygun anime sahneleri bul. After Effects kısmında yardım edemeyeceğim maalesef.Genel olarak AMV düşünüyorum.
Örneğin sevdiğim bir şarkı var Samurai diye ona daha çok kılıçlı sahneler hoş gider demek istediğin bu galiba.O zaman iş değişiyor. Animeye uygun müzik değil müziğe uygun anime seçmen lazım. Beğendiğin bir müziği seç, onun sözlerine, anlatmak istediğine uygun anime sahneleri bul. After Effects kısmında yardım edemeyeceğim maalesef.
Login • InstagramAnimenin sahnesine uygun şarkı seçmelisin. Hüzünlü bir sahnede oyun havası çalmak olmaz. AMV tarzı bir şey mi yapacaksın?
Haklısın çok birşey yapmadım sadece bakış yerine geldiğinde siyah bar ekledim şarkı ve text.Sadece şarkı eklemek edit sayılmaz ama başlangıça göre iyi gözüküyor.
Sadece şarkı eklemek edit sayılmaz ama başlangıça göre iyi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.