After Effects dönen logo yapımı

denizcanss

Kilopat
Merhaba,

After Effects üzerinden dönen logo yapabiliyorum fakat bunu video olarak değil de PNG şeklinde aldığımda logo doğal olarak dönmüyor. Bu formlarda, yazıların yanında ufak dönen logolar oluyor. Bunu nasıl yapabiliriz? After Effects üzerinde yaptığım sadece videolara koyulabiliyor. Bunu JPEG, PNG şeklinde kaydetme şekli var mı?

Merhaba,

After Effects üzerinden dönen logo yapabiliyorum fakat bunu video olarak değil de PNG şeklinde aldığımda logo doğal olarak dönmüyor. Bu formlarda, yazıların yanında ufak dönen logolar oluyor. Bunu nasıl yapabiliriz? After Effects üzerinde yaptığım sadece videolara koyulabiliyor. Bunu JPEG, PNG şeklinde kaydetme şekli var mı?
Anlayamadım,örneklerle anlatabilir misiniz ?

Merhaba,

Anladığım kadarıyla GIF'ten bahsediyosun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar,

Buradaki linkte logo sağa sola oynuyor. Arkası transparan. Bunun gibi 360 derece dönen logo yapmak istiyorum. Kurallar böyle yandan geliyor mesela
Anladığım kadarıyla GIF'ten bahsediyosun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet istediğim buydu çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı