After Effects İçin Sistem Toplama

Sakulta

Kilopat
Daha fazla  
Bir çok yere bu konuyu açmama rağmen net bir cevap alamadım bir de Technopat üyelerine, bilir kişilerine danışayım dedim :) Şimdi benim elimde I7 4700HQ 16 GB RAM NVIDIA GeForce 750M bir adet laptop var ve bu baya yaşlandı neredeyse işimi de görmez oldu bundan dolayı da değiştirmek istiyorum.

Bu bilgisayarda yaşadığım sorunları anlatayım. herhangi bir After Effects dosyası üzerinde çalışırken veya envatodan indirmiş olduğum aep dosyalarını düzenleme yaparken en ufak bir yazının dahi ön izlemesini görmek istediğimde dakikalarca zamanı mı alıyor render işlemlerinden hiç bahsetmiyorum bile bazen sabahlara kadar render almaya çalıştıgım oluyor. Neyse fazla uzatmak istemiyorum elimde ki bütçe 16 bin lira kadar ve ben bunu çok mantıklı bir sisteme kullanmak istiyorum. Önerileriniz benim için çok değerlidir uz :)

Sistem şöyle olmalı;

1. Hızlı render alabilmeli
2. Hızlı bir önizleme alabilmeliyim.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil sanıyorum?
15K.png

Böyle olabilir. Monitörün yeterli olacağını sanıyorum. Eğer büyük bir monitör ve 2K veya 4K gibi bir isteğiniz varsa belirtin, revize edebilirim.

Not: Ryzen 3000 serisi yakında gelecek. Bu bütçe ile Ryzen 9 bir sistem toplamak mümkün. Ekran kartını RTX 2070 yapıp öyle bir sistem almanızı tavsiye ederim şahsen.

Son düzenleme:
Monitör dahil sanıyorum?
Eki Görüntüle 399767
Böyle olabilir. Monitörün yeterli olacağını sanıyorum. Eğer büyük bir monitör ve 2K veya 4K gibi bir isteğiniz varsa belirtin, revize edebilirim.

Not: Ryzen 3000 serisi yakında gelecek. Bu bütçe ile Ryzen 9 bir sistem toplamak mümkün. Ekran kartını RTX 2070 yapıp öyle bir sistem almanızı tavsiye ederim şahsen.

Vermiş olduğun değerli bilgiler için teşekkür ederim. Ram 32 gb olarak düşünüyorum iş görür dimi hocam bu bilgisayar? Eğer ki iş görür diyorsanız biraz daha bekleyelim mi acaba? 1 ay kadar...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı