After Effects Matrix teması yapma

BekirYLDR68

Hectopat
Şu videodaki gibi bir şey yapmak istiyorum, yapılan videoyu siteye yerleştirip ortaya güzel bir şey çıkarmak istiyorum fakat bu tarz videolar Adobe After Effects ile yapılıyormuş. Ben After Effects kullamasını bilmiyorum, elinde bu videonun Template'i olan varsa atarsa çok sevinirim.

Arkaya hazır overlay koyup yazı animasyonunun nasıl YouTube'dan yapılacağına bakabilirsin. Ek olarak yazıya yeşil glow eklediğinde aynısı olur.

Deniyorum ama olmuyor maalesef. Profesyonel birisinin yaptığı gibi olmuyor, mutlaka bir yerde hata meydana geliyor.
Daha iyi Template'ler var fakat dolar bazında satılıyorlar. Şimdi almaya karar versem kart bilgilerini girene kadar fiyatı artıyor

Son düzenleme:
Ne için yapmak istiyorsunuz.
bir siteye tıklanamaz şekilde yerleştireceğim
İlk attığım videodaki Template'yi buldum. Üzerinde oynama yapmayı çözersem her şey tamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne için yapmak istiyorsunuz.

Yani asıl yapmak istediğim şey quickabdest gibi ortaya büyük bir tuş koyup ona basınca hazırladığım videonun oynaması.

Son düzenleme:
Bir siteye tıklanamaz şekilde yerleştireceğim.
İlk attığım videodaki Template'yi buldum. Üzerinde oynama yapmayı çözersem her şey tamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani asıl yapmak istediğim şey quickabdest gibi ortaya büyük bir tuş koyup ona basınca hazırladığım videonun oynaması.

Anladım bu template ile yapabilirsiniz.

After Effects nedense 11FPS gösteriyor NVIDIA programında.
bazen 0.1 FPS oluyor. Bilgisayarımın kötü olduğunu biliyordum ama o kadar olduğunu bilmiyordum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı