After Effects programından bulaşan virüs nasıl temizlenir?

Alii123

Centipat
Katılım
4 Ocak 2024
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, After Effects programını akıllılık yapıp crackli indirdim. Bilgisayarım o saatten beri hızlı bir şekilde fanları döndürüyordu. Daha sonrasında PC'de kayıtlı olan Instagram hesabımdan BTC reklamı + 100 kişiyi takip etmiş. O günün akşamı format attım bilgisayara, "Bu bilgisayarı sıfırla" olan yerden. Bugün ise Discord hesabımdan millete steamcommunity adlı linkler atmış. Tokeni şifre değiştirdiğim zaman değiştiğini biliyorum, o önlemimi aldım. O olaydan sonra ESET, Norton, Kaspersky, Malwarebytes ve Defender uygulamalarından tam tarama yaptım, hiçbir şey çıkmadı. Acaba formattan önce bulaşan virüs tüm bilgilerimi almış ve sonradan yapmış olabilir mi? Yoksa hala bir şeyler var mı PC'de? Size zahmet yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, After Effects programını akıllılık yapıp crackli indirdim. Bilgisayarım o saatten beri hızlı bir şekilde fanları döndürüyordu. Daha sonrasında PC'de kayıtlı olan Instagram hesabımdan BTC reklamı + 100 kişiyi takip etmiş. O günün akşamı format attım bilgisayara, "bu bilgisayarı sıfırla" olan yerden. Bugün ise Discord hesabımdan millete steamcommunity adlı linkler atmış. Tokeni şifre değiştirdiğim zaman değiştiğini biliyorum, o önlemimi aldım. O olaydan sonra ESET, Norton, Kaspersky, Malwarebytes ve Defender uygulamalarından tam tarama yaptım, hiçbir şey çıkmadı. Acaba formattan önce bulaşan virüs tüm bilgilerimi almış ve sonradan yapmış olabilir mi? Yoksa hala bir şeyler var mı PC'de? Size zahmet yardımcı olursanız sevinirim.

Nereden yükledin After Effects'i.
 
Youtube'daki bütün Free Sınırsız Adobe uygulamaları videoları clickbait hocam virüs olma ihtimali %99 neredeyse.
 
Virüsü kökten yok etmenin tek yolu format hocam.
 
Bir aptallık yaptım, lakin bundan kurtulmak istiyorum. Acaba ne yapmalıyım?
Yüksek ihtimal virüs olduğu zamandan aldığı bilgilerden olmuştur şifre değişikliği iki aşamalı doğrulama ve format sonrası tekrar bir şey olacağını sanmıyorum
 
Yüksek ihtimal virüs olduğu zamandan aldığı bilgilerden olmuştur şifre değişikliği iki aşamalı doğrulama ve format sonrası tekrar bir şey olacağını sanmıyorum
Hocam başka hangi bilgilerimi almıştır bu meret? Kart bilgilerim zaten hepsi sanal kart onları silerim sorun olmaz. Başka nelere erişir bu?

Virüsü kökten yok etmenin tek yolu format hocam.
Bu bilgisayarı sıfırla'dan tüm her şeyi kaldırsam olur mu? Yoksa uefi formatı mı atayım?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı