Steam Deck alınır mı?

• Konuyu başlatan sevz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 89
Bütçe
45.000TL

sevz

Centipat
Yer
Sakarya/Adapazarı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB / Ryzen 5600 / 32GB CL16 3200Mhz / Kingston NV3 1TB / Asus Prime B550 M-K / 650W 80+ Bronze /
Merhaba arkadaşlar yazlığa gideceğim yakında, yanımda masaüstü bilgisayarını götürme gibi bir şansım olmadığı için el konsolu bakıyorum. Maksimum 45.000TL'ye kadar çıkabilirim oyunları indirmenin veyba satın almanın sorun olmayacağı bir konsol arıyorum. Daha çok Stardew Valley, Hades, ısaac vb tarzı oyunlar oynuyorum arada canım isterse AAA oyuna girmek kötü olmazdı tabii ki.
Sizce Steam Deck'lerin ederi nedir? Türkiye'de galiba bataryasını falan bulma şansımız yok bir sıkıntı olursa elde mı patlar?

Nintendo almanı tavsiye ederim. Hem elde oynarsın hem de standı ile masada. İstersen televizyonada bağlarsın.

Merhaba arkadaşlar yazlığa gideceğim yakında, yanımda masaüstü bilgisayarını götürme gibi bir şansım olmadığı için el konsolu bakıyorum. Maksimum 45.000TL'ye kadar çıkabilirim oyunları indirmenin veyba satın almanın sorun olmayacağı bir konsol arıyorum. Daha çok Stardew Valley, Hades, ısaac vb tarzı oyunlar oynuyorum arada canım isterse AAA oyuna girmek kötü olmazdı tabii ki.
Sizce Steam Deck'lerin ederi nedir? Türkiye'de galiba bataryasını falan bulma şansımız yok bir sıkıntı olursa elde mı patlar?

Elinizde patlamaz hocamda Reddit'te okudum değismek isterseniz yapistirici gerekmis eger olmaz ise patlar diger turlu alinir.

Kaynakca.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nintendo almanı tavsiye ederim. Hem elde oynarsın hem de standı ile masada. İstersen televizyonada bağlarsın.
Nintendo'nun da oyun seçimi az oluyor hocam ben de düşündüm de baya para bağlamak lazım olucak oyunlara fakat steam hesabım var az çok oyunlu.

Elinizde patlamaz hocamda Reddit'te okudum değismek isterseniz yapistirici gerekmis eger olmaz ise patlar diger turlu alinir.

Kaynakca.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız link gözükmüyor hocam bende.

Nintendo'nun da oyun seçimi az oluyor hocam ben de düşündüm de baya para bağlamak lazım olucak oyunlara fakat steam hesabım var az çok oyunlu
Kütüphane açısından mantıklı ama oyunları daha ucuza alma şansın var. FC25'i çıktığı zaman 600 liraya almıştım.

Bence 2. Elden temiz bir ilan alınabilir 1TB'lik OLED modeller 30k civarında sarı sitede. Dikkat edilerek mümkünse elden deneyerek alırsanız gerçekten günümüzde alınabilecek en F/P el konsolu bana göre. İndie oyunlarda gerekmez ama AAA oyunlarda loseless scaling le desteklenirse 60FPS oynanıyor. Tabii grafik canavarı olsun diyorsanız bu cihaz o değil ama OLED ekranı bile çok etkiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı