After Effects render süresi sorunu

umtdrmzz

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, After Effects'den render alırken normal After Effects'den render alsam ya da Media Encoder'den de alsam maalesef ki render olmuyor. Videolar 1 dakika uzunlukta olmasına rağmen 35-40 saat gibi süreler yazıyor. Çözümü var mıdır acaba?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, After Effects'te render alırken normal after effecten render alsam ya da media encoderden de alsam maalesef ki render olmuyor. Videolar 1 dakika uzunlukta olmasına rağmen 35-40 saat gibi süreler yazıyor. Çözümü var mıdır acaba? Eki Görüntüle 433425

Bilgisayarında kaç GB RAM var ?

Arkadaşlar merhaba, After Effects'te render alırken normal after effecten render alsam ya da media encoderden de alsam maalesef ki render olmuyor. Videolar 1 dakika uzunlukta olmasına rağmen 35-40 saat gibi süreler yazıyor. Çözümü var mıdır acaba? Eki Görüntüle 433425
Özelliklerine göre değişir. Ben bir ara intro işleriyle uğraşıyordum. 7 saniyelik video 1-1.30 saat sürüyordu.

Bilgisayarında kaç GB RAM var ?
6 GB ancak render alırken hiç bir programı çalıştırmıyorum.
Özelliklerine göre değişir. Ben bir ara intro işleriyle uğraşıyordum. 7 saniyelik video 1-1.30 saat sürüyordu.
Doğru ancak daha önce ki renderlarım da bu kadar sürmüyordu. 1-2 saat tamam da 40 saat ne ? :D
Efekt yoğunluğuna ve sistem özelliğine göre değişir. Gerekli hiçbir bilgiyi vermemişsiniz. Yine de, anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tasarlamak bir dert, render almak ise 10 dert. :D
Aslında efekt olarak sadece kutu şeklinde bir elektrikli çizgi kullandım onun dışında efekt yok sadece belirli objelerin gelip gitmesi var. Bir takımın müsabaka edeceği takımların logosu ve ismi geliyor gidiyor bundan ibaret tamam videoda ki position, scale gibi ölçüler sürekli değişiyor ancak bir video için 40 saat render çok diye düşünüyorum önce ki videolarda bu kadar değildi. Sistem özelliklerini de normalde böyle bir sıkıntı yaşamadığım için yazmamıştım.
Anakart : ECS H61H2-M17
İşlemci : Intel i3-2130 3.40 GHz
Ram : 6GB 1333 MHz
Ekran Kartı : R7 240 2Gb 128 Bit
Sistem : Windows 10

Sisteminiz düşük özelliklere sahip. Her bir kareyi tekrar yapılandırma olayı var. Haliyle de süre uzun oluyor. Süreler bana normal geldi. Premiere Pro’da bile 48 saat render süresi aldığım oldu. Proje büyüklüğü kadar efekt ve düzenlemeler de önemli. Benim sistemim de i5 6400, RX 470 ve 8GB RAM’den oluşuyordu. Çok süründüğüm oldu yani. İşlemci gücü arttıkça da süre ciddi azalıyor. Ekran kartı desteği alan efektler gerçekten az.

6 GB ancak render alırken hiç bir programı çalıştırmıyorum.

Doğru ancak daha önce ki renderlarım da bu kadar sürmüyordu. 1-2 saat tamam da 40 saat ne ? :D

Aslında efekt olarak sadece kutu şeklinde bir elektrikli çizgi kullandım onun dışında efekt yok sadece belirli objelerin gelip gitmesi var. Bir takımın müsabaka edeceği takımların logosu ve ismi geliyor gidiyor bundan ibaret tamam videoda ki position, scale gibi ölçüler sürekli değişiyor ancak bir video için 40 saat render çok diye düşünüyorum önce ki videolarda bu kadar değildi. Sistem özelliklerini de normalde böyle bir sıkıntı yaşamadığım için yazmamıştım.
Anakart : ECS H61H2-M17
İşlemci : Intel i3-2130 3.40 GHz
Ram : 6GB 1333 MHz
Ekran Kartı : R7 240 2Gb 128 Bit
Sistem : Windows 10
Özelliklere göre normal. Her kare için ayrı render alınır. Bu yüzden güçsüz işlemcilerde uzun sürer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı