After Effects Twixtor kasıyor

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 7500F.
RAM: DDR5 32 GB RAM.
Anakart: MSI Pro A620M-B
Videoya Twixtor ve RSMB atıyorum ara render almıyor önden izleyip nasıl olmuş diye test edeceğim oynatmıyor videoyu. Nasıl izleyeceğim ben?

Videoya Twixtor ve RSMB atıyorum ara render almıyor önden izleyip nasıl olmuş diye test edeceğim oynatmıyor videoyu. Nasıl izleyeceğim ben?

Sağda Preview kısmında 'cache before playback' seçeneğini tikleyip, space basarak render almasını bekleyip, bitince o tiki kaldırıp oynatmayı dener misiniz?

RAM'i arttıracağım 16 GB RAM var 13 GB RAM versem 3 GB de arkadaki diğer programlara falan versem After Effects hızlansın diye PC yavaşlar mı kaç vermeliyim.

Bende de öyle hocam After Effects böyle bir program @322269 hocamın dediğini yapın.

Sağda Preview kısmında 'cache before playback' seçeneğini tikleyip, space basarak render almasını bekleyip, bitince o tiki kaldırıp oynatmayı dener misiniz?

Hocam o tik zaten açık normal Twixtor falan atmayınca oynatıor iyi ama atınca olmuyor ayarım böyle.

RAM'i arttıracağım 16 GB RAM var 13 GB RAM versem 3 GB de arkadaki diğer programlara falan versem After Effects hızlansın diye PC yavaşlar mı kaç vermeliyim.

Bende 16 GB RAM var 12 veriyorum.

Hocam o tik zaten açık normal Twixtor falan atmayınca oynatıor iyi ama atınca olmuyor ayarım böyle.

Alttaki iki tiki kaldırıp dener misiniz?

Bende 16 GB RAM var 12 veriyorum.

Alttaki iki tiki kaldırıp dener misiniz?

Twixtor kısmına gelene kadar iyi sonra donuyor çok bekletirsende hata verip atıyor galiba.

Dosya Ekleri

• AfterFX_NewihRE8aY.png
    AfterFX_NewihRE8aY.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 61
  • AfterFX_RMa31GD5qO.png
    AfterFX_RMa31GD5qO.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Geri
Yukarı